Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Pliki innych chomików
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Dziś wszedłem na swojego chomika przesuwam patrzę i zobaczyłem że pojawiło się coś takiego jak Pliki innych chomików. Nie wiem czy to było ale dopiero dziś to zauważyłem. Znajduje się to miedzy końcem folderu a chomikowymi rozmowami.

Tu: [Obrazek: Bez_nazwy-1352711125.jpg]

Do czego tu służy?

Nie wydaje mi się też bym tego nie zauważył wcześniej bo wczoraj na pewno tego nie było u mnie :)
to jakaś nowość bo jest od godziny ,ale jeszcze nie próbowałam tej opcji:D
A jak w ogóle to wypróbować ? nigdzie się nie ta tego włączyć chyba. Może jeszcze nie jest skończone do końca i nie działa :) ciekawe tak w ogóle do czego to będzie służyć.
no nie działa, myślę że np.będziesz chciał zachomikować mój film to tam będzie się wyświetlał;)
Może i tak zobaczymy. Jak już opublikowali to pewnie do wieczora odpalą całkowicie lub jutro.
mam taką nadzieje sam jestem ciekawa :)
Kolejna nowa funkcja na portalu.
Ciekawe do czego będzie służyć....
A ja tego nie mam :(
U mnie też nie pokazuje się to. Może to jest jeszcze nie skończone i przez przypadek udostępnili i zaraz wyłączyli?
(12.11.2012, 17:09)adi211 napisał(a): [ -> ]U mnie też nie pokazuje się to. Może to jest jeszcze nie skończone i przez przypadek udostępnili i zaraz wyłączyli?

U mnie nadal się pokazuje więc to raczej nie możliwe że u Ciebie tego nie ma :P

Ps: Napisałam do administracji chomikuj.pl e-maila o jakie kolwiek informacje na temat nowej opcji
Stron: 1 2 3