Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Kraina-Rozkoszy kolejny oszust
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
kilka dni temu na moje chomiki<mam dwa> chomik Kraina-Rozkoszy proponował masowo zakupienie pkt 10zł 100tys na próbę wysłałam mu trochę punktów żeby sprawdzić czy chomik uczciwy 3 dni mineło pieniędzy nie widać Zgłosiłam juz do administracji tego chomika mam nadziej ze szybko go zablokują i pewnie prześledzą transakcje i zablokują też mojego chomika i te co też robiły jakieś interesy z tym chomikiem
Kojarzę tego chomika z nazwy, ale nie wiem czy czy go zablokują? Różnie to bywa.

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Najlepiej punkty sprzedawać osobom zaufanym i o których coś już wiesz. Jeśli już 3 dni nie widzisz pieniędzy a wchodził na chomika to zrobił cię w konia :) Jeśli chcesz sprzedać punkty pisz do mnie przedstaw ofertę i jak bym miał zapłacić lub do użytkownika pawel4325.
Ja nikogo nigdy nie oszukałem a transakcji dużo już miałem. I ręczę też za Pawel4325.
wiem moj bład Na poczatek zaproponowałm mała sume pkt na sprawdzenie zeby nie było żalu ale i tak szkoda...
Masz szczęście, że to ciebie nie zablokowali przy okazji. Nie wolno kupować, ani sprzedawać punktów. Chomik został zablokowany nie dlatego, że nie wywiązał się z umowy, tylko dlatego, że kupował punkty. Ty natomiast możesz być zablokowana za ich sprzedaż. Administracja nie ingeruje w przelewy punktowe, przelewacie punkty na własną odpowiedzialność, chyba że ktoś je sprzedaje i/lub kupuje, wtedy chomiki są blokowane. Dodam jeszcze, że musiałaś trafić na nieogarniętego administratora, bo to ty w szczególności powinnaś być zablokowana.
wiem ze mogli mnie zablokować jak by przejrzeli dokładnie jego wiadomosci i skad przyszły pkt zaryzykowałam to nie był chomik z własnym uploadem wiec jakos to bym przeżyła:) ale mnie nie zablokowali jeszcze [/code]
Jednak mogą to zrobić ponieważ napisałaś do nich jak rozumiem, bądź zgłosiłaś chomika podając szczegóły. Myślę, że to teraz kwestia czasu kiedy cię zablokują. Zgłosiłaś tego chomika, a przy okazji samą siebie. No i nie wiem, czy administracja przegląda PW, myślę raczej, że polityka prywatności na to nie pozwala.

scarab

Skoro nie było zapłaty, to nie było sprzedaży. To było po prostu wyłudzenie. Wg mnie nie ma powodu do blokady.