Ja osobiście chciałbym w nowym Chomiczkuj Messenger funkcję wysyłania reklam z dwóch list na raz. Czyli wczytuję 2 listy na raz i wysyłam reklamy. Dlaczego nowa funkcja by się przydała ? A to dla tego, że chciałbym wysyłać reklamy na 1 z list tylko na chomikowe rozmowy do popularnych chomików, a na drugiej liście wysyłałbym reklamy na pw i na ChR do chomików z bazy. Czy ta funkcja według was byłaby przydatna ?? Podawać też swoje propozycje
.
Myślę że to by go ostro spowolniło. Mi by się przydała opcja auto startu razem z windowsem i żeby sam zaczynał spamować. Przydała by mi się ta opcja dlatego że jak mnie nie ma w domu co chwilę ktoś wyłącza komputer (ja go nie wyłączam) ale i tak za chwilę znowu włączają i wtedy by mi bocik pracował.
Ja jestem za wprowadzeniem propozycji zawporka. Nie musiałbym otwierać dwóch programów jednocześnie. Dopiero to go spowalnia. Zwłaszcza z captchą.
Ja jestem na nie. Mi to jest nie potrzebne i może też jak wyżej kolega wspomniał go to spowalniać. Wiadomo im więcej bajerów tym gorzej będzie chodził. A chodzi chyba o to by chodził szybko i niezawodnie. To moje zdanie
Ja jestem za autostartem
I zeby od razu klikalo ok w miejsce kodu vip z chomiczkuj i wysylalo do tej swojej listy z ostatnimi ustawieniami.
Za autostartem i ja jestem
to by się akurat przydało.
A tak po za tym to nie wiem czemu ale dziś mi spmamer chodzi wolno bardzo jakoś.
Ja również za autostartem
a jeżeli by się zaciął to żeby się resetował i uruchamiał ponownie.
Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
tak tylko że ten bo to już nie przepisuje captch
Szkoda, że przestał przepisywać, ale i tak szybciej idzie z nim niż ręcznie wklepywanie reklam