Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Oficjalne reklamowanie bota
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Dzisiaj znalazłem w swoim CHR reklamę bota.
I tylko patrzeć jak koleżanka pozbywa się konta.

[Obrazek: rekamachr.th.png]

Beata

Twórca tego ustrojstwa oddał to za darmo a ludzie tym handlują-masakra pomijam już fakt że to nie legalne ciekawe kiedy chomikuj.pl się dopatrzy i zacznie blokować konta użytkowników bota?
U mnie też ktoś zostawił podobną reklamę ale usunełem.
"Oferty sprzedaży" bota w chomikowych rozmowach czy w prywatnych wiadomościach to w sumie codzienność. Chciałem nawet z niego skorzystać, ale to w sumie takie oszustwo i pewnie reklamy u mniej znanych chomików by się dublowały. Poza tym nie chcę ryzykować utratą konta :) Jak już się trzeba szybko reklamować, to najlepiej według poradnika Kruchego.

mabud73

Niech blokują. To jest naturalna selekcja na chomikuj. Mnie osobiście bot nie potrzebny. Zasiadam na godzinkę dziennie i mam możliwość segregacji osób do których wysyłam zaproszenia. Wysyłam niewiele, bo ok 300-400 dziennie. Liczy się jakość a nie ilość. Przez to nie obawiam się o zablokowanie. Drugą sprawą jest chęć "zarobku" na czymś co jest dostępne za "free"
. Zaraz mam chęć umieścić takie osoby na liście chomikowych oszustów. Jest to bardzo nieczysta zagranie i ewidentny objaw "kombinatorstwa".
To nie pierwsza i nie ostatnia taka reklama. Chomikuj powinno się tym w końcu zająć... Teraz to co drugi chomik ma bota i spamuje nim w chomikowych rozmowach. Miejmy nadzieję iż chomikuj już pracuje nad tym bo robi się powoli nieciekawie.
Zajęli się tym... Tylko chyba nie tak jak powinni, teraz każdy co 15 wiadomości w chomikowych rozmowach musi kod wpisywać.

Karol

Powiem tak mam kolege ( zaprzyjaźnionego chomika w administarcji chomikuj.pl ) napisał mi tak było 100 reklam , teraz jest 30 reklam , a za kilka dni będzie 15 reklam, a za tydzień będziecie co 2 reklamy wpisywać kod. I od razu odechcę się botów używać.
Nie tylko botów, ale ogólnie reklamowania się w chomikowych rozmowach
Jakby miało się wpisywać kod co dwa wpisy w chomikowych rozmowach, to by chyba reklamy na PW zaczęły przychodzić... Nie ma nic gorszego, niż dostać wiadomość i będąc ciekawym, jaką ktoś może mieć do Ciebie sprawę, dowiadujesz się, że to reklama... Pal licho, jeśli reklama chomika, nerwy biorą, jak to niby "sprawdzona metoda na zarabianie w internecie", rzecz jasna z linkiem polecającym danego delikwenta.
Stron: 1 2