15.03.2011, 10:38
Stron: 1 2
Beata
15.03.2011, 11:49
Twórca tego ustrojstwa oddał to za darmo a ludzie tym handlują-masakra pomijam już fakt że to nie legalne ciekawe kiedy chomikuj.pl się dopatrzy i zacznie blokować konta użytkowników bota?
15.03.2011, 11:50
U mnie też ktoś zostawił podobną reklamę ale usunełem.
15.03.2011, 13:46
"Oferty sprzedaży" bota w chomikowych rozmowach czy w prywatnych wiadomościach to w sumie codzienność. Chciałem nawet z niego skorzystać, ale to w sumie takie oszustwo i pewnie reklamy u mniej znanych chomików by się dublowały. Poza tym nie chcę ryzykować utratą konta
Jak już się trzeba szybko reklamować, to najlepiej według poradnika Kruchego.
Jak już się trzeba szybko reklamować, to najlepiej według poradnika Kruchego.mabud73
15.03.2011, 14:30
Niech blokują. To jest naturalna selekcja na chomikuj. Mnie osobiście bot nie potrzebny. Zasiadam na godzinkę dziennie i mam możliwość segregacji osób do których wysyłam zaproszenia. Wysyłam niewiele, bo ok 300-400 dziennie. Liczy się jakość a nie ilość. Przez to nie obawiam się o zablokowanie. Drugą sprawą jest chęć "zarobku" na czymś co jest dostępne za "free"
. Zaraz mam chęć umieścić takie osoby na liście chomikowych oszustów. Jest to bardzo nieczysta zagranie i ewidentny objaw "kombinatorstwa".
. Zaraz mam chęć umieścić takie osoby na liście chomikowych oszustów. Jest to bardzo nieczysta zagranie i ewidentny objaw "kombinatorstwa".
15.03.2011, 20:54
To nie pierwsza i nie ostatnia taka reklama. Chomikuj powinno się tym w końcu zająć... Teraz to co drugi chomik ma bota i spamuje nim w chomikowych rozmowach. Miejmy nadzieję iż chomikuj już pracuje nad tym bo robi się powoli nieciekawie.
15.03.2011, 21:28
Zajęli się tym... Tylko chyba nie tak jak powinni, teraz każdy co 15 wiadomości w chomikowych rozmowach musi kod wpisywać.
Karol
15.03.2011, 21:49
Powiem tak mam kolege ( zaprzyjaźnionego chomika w administarcji chomikuj.pl ) napisał mi tak było 100 reklam , teraz jest 30 reklam , a za kilka dni będzie 15 reklam, a za tydzień będziecie co 2 reklamy wpisywać kod. I od razu odechcę się botów używać.
15.03.2011, 22:34
Nie tylko botów, ale ogólnie reklamowania się w chomikowych rozmowach
15.03.2011, 22:36
Jakby miało się wpisywać kod co dwa wpisy w chomikowych rozmowach, to by chyba reklamy na PW zaczęły przychodzić... Nie ma nic gorszego, niż dostać wiadomość i będąc ciekawym, jaką ktoś może mieć do Ciebie sprawę, dowiadujesz się, że to reklama... Pal licho, jeśli reklama chomika, nerwy biorą, jak to niby "sprawdzona metoda na zarabianie w internecie", rzecz jasna z linkiem polecającym danego delikwenta.
Stron: 1 2
![[Obrazek: rekamachr.th.png]](http://img41.imageshack.us/img41/2818/rekamachr.th.png)