Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Chomiczkuj Messenger - błędy, problemy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
mam dwa komputery na poczatku program działał bezproblemu na dwóch sam przepisywał kod od wczoraj na jednym zaczął wyskakiwac jakis bład exe cb a po paru godz nie chce przepisywac automatycznie kodu robi po ponad 120 prób i nic, działa tylko jak wpisuje kod recznie Tak sie dzieje na vista7 a na drugim dalej jest dobrze <na windows xp> moze ktos ma podobny problem?co moze byc przyczyną?
Spróbuj na nowo pobrać program ze strony chomiczkuj. Ja miałem podobny problem i pomogło.
Ja też mam problem z chomiczkuj messengerem
Otóż program nie wysyła prywatnych wiadomosci. Przed aktualizacją wysyłał niezależnie co bym nie wpisał tekst aaassddd, a po aktualizacji nie wysyła wogóle, a na liście pisze false. Miał ktoś podobny problem??
nie próbowałam wysyłac na pw ale false wyskakuje wtedy gdy albo ci ktos dał bana albo zabllokował jak jest przerwa w połaczeniu do neta albo wiadomosc jest za długa tak jak w wiadomosciach w chr, pobierałam kilka razy myslałam ze moze cos niechcacy usunełam ale nic a to samo na drugim kompie działa idealnie wczoraj rano na tamtym tez działało a potem sie nagle przestało przepisywac
(10.11.2012, 17:35)adi211 napisał(a): [ -> ]Przed aktualizacją wysyłał niezależnie co bym nie wpisał tekst aaassddd,(...) Miał ktoś podobny problem??
Nie miałem problemu z wysyłaniem wiadomości przez bota bo tego nie robię . Za to miałem problem z dostawaniem takich inteligentnych wiadomości prywatnych :
[Obrazek: Bez_tytu_u-1352677221.jpg]
Ja jeśli wysyłam wiadomość prywatną , to do konkretnej osoby i w konkretnej sprawie . Dziwny chyba jestem :(
Mi tam wszystko działa jak należy:D

Fajnie by było jak dodał byś do niego opcję żeby uruchamiał się ze startem systemu i zaczynał wysyłać wiadomości:-)
Mi tam ten program śmiga bez zarzutu wszystko ok. Szybko chodzi przepisuje kody i tanio niby 6 zł na miesiąc ale za sms a na telefonie ja np mam ponad 70 zł więc wolę wysłać sms niż kupować inne programy za które trzeba płacić przez bank przelewem itd. bo nie mam konta w banku i dla mnie jest to nie wygodne a taki za sms dla mnie jak najbardziej :)
ja mam dwa chomiki tu z jednego programu moge sie rekalmowac za 6 zł do tego program jest bardzo szybki a tamten trzeba dwie licencje:) ale i tak chyba bede musiała go kupic zwłaszcza ze przepisuje kod
Jak Bot z chomiczkuj szybko reklamuje i wysyła reklamy to ja jestem święty .....
Testowałem 2 programy i moim zdaniem Sender jest 100% lepszy. (5razy szybciej wysyła i ma lepsze funkcje)

Wolę dać już więcej kasy i mieć lepszy program niż za 6zł jakiś szajs.
(12.11.2012, 00:33)szalony napisał(a): [ -> ]Po co zaracacie sobie głowę tym pseudo botem i płacicie co miesiąc za niego jak macie pewnego i sprawdzonego bota na programy-chomikuj.pl
Chomik sender przynajmniej działa cały czas i nie ma z nim problemów, a teraz też przepisuje kody automatycznie.

Bot chomiczkuj jest w takim samym stopniu pewny i sprawdzony jak bot Chomik sender. Chomiczkuj Messenger też działa cały czas i nie ma z nim problemów, capatchę również przepisuje

(12.11.2012, 00:33)szalony napisał(a): [ -> ]Nie lepiej zainwestować raz i mieć dobry program niż płacić co miesiąc za coś co działa jak masz farta a jak nie to nie działa ?
Nie wiem skąd wyciągasz takie wnioski, że program raz działa, a raz nie, ale domyślam się, że jesteś twórcą bota z programy-chomikuj.pl, bo krytykujesz program posiadający identyczne funkcjonalności i działający w ten sam sposób.

Na chomiczkuj wykupując premium dostaje się też generator filmów i seriali.
Nie piszę, który z botów jest lepszy, ale twój post jest bardzo stronniczy
Stron: 1 2 3 4 5 6