Witajcie, potrzebuję program w którym będę mógł wyciąć kilka scen z fimiku i dorzucić muzyke. Jeżeli ktoś zna to jak możecie podajcie od razu sprawdzony link.
(Jeżeli nie to chociaż nazwe)
Najlepiej by było w wersji PL, ale to już szczegół.
Potrzebuję informacje jak najszybciej, a więc - POMÓŻCIE...
PS. Dodam, iż pliki są w formacie 3gp, a więc pewnie potrzebny mi program do zmiany formatu, pomożecie?
Miałeś kiedyś do czynienia z takim programem? Jeśli nie, to nie będę Ci polecał jakiegoś kombajnu tym bardziej że potrzebujesz tego jednorazowo.
Przytniesz nawet w WMM (WWindows Movie Maker). Jeśli chodzi o ten program to podejrzewam, że będzie potrzebna zmiana formatu (np. programem Format Factory) aczkolwiek nie jestem pewien, mogę się mylić. Spróbuj i w razie problemów pisz, wymyślimy coś innego.
No cóż ja ci mogę Polecić jak nie WMM to Super DVD Video Edytor a do zmiany formatu Format factory
Ja mogę polecić AVS Video Editor, Camtasia Studio 7, Windows Movie Marker, jeżeli przyciąć dźwięk to Audacity a zmiana formatu to Format Factory
Dzięki wszystkim za pomoc, ostatecznie sam sobie poradziłem.
PS. (tak jak w dopisce, powiem jak
)
Do zmiany formatu pobrałem program: Free 3GP to AVI Converter
A filmik ucinałem w Windows Live Movie Maker
Witam, mam problem z programem avs video editor- mianowicie filmy mi się pięknie wczytują, ale potrzebuję dodać też zdjęcia. Jednak jak je importuję, to wyskakuje mi komunikat "błąd formatu pliku". Próbowałam już jpg., png. i gif.
Czemu tak się dzieje?
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź (jutro rano na zajęcia muszę mieć skończony ten filmik...)
Pewnie masz ustawione na wczytywanie plików filmowych także zmień na image file format czy jak to się nazywało
Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Istnieje jakieś spolszczenie do sony vegas pro ? Albo chociaż podobny program w polskiej wersji?
Pouczyłem się już trochę tego, ale w angielskiej wersji się niestety gubię :/
Sony Vegas, After Effects... te programy nigdy nie były spolszczone i wątpliwa sprawa aby ktokolwiek się za to zabrał.
Ja na początku również nic nie łapałem, a teraz taki Vegas wydaje mi się pestką. I przy okazji masz szansę się angielskiego podszkolić
Spolszczenia do Sony Vegas nigdy nie spotkałam niestety, polecam natomiast Pinnacle studio. Program po Polsku i dość prosty w obsłudze. Niestety musi być jakieś ale, program ma bardzo duże wymagania co do sprzętu.