Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Chomiczkuj Messenger - zablokowany użytkownik spamera
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ja mam złą wiadomość bądź plotkę tylko. Na konkurencyjnym forum pojawiła się informacja dotycząca blokady użytkownika portalu za użycie bota spamer. Mam nadzieję, że ta nazwa nie ma nic wspólnego z botem chomiczkuj, choć wiem, że tak on się fachowo nazywa, bo dość sporo chomiczków może mieć problemy.
Z moich informacji wynika, że użytkownik ten używał tylko tego jednego bota.
Możliwe że tak było ale jeśli przesadził z reklamami. Czytałem na chomiczkuj w facebooku to jeden gość napisał że przez ileś tam 3 noce chyba wysłał 100 tys wiadomości :) To nie prawdopodobne jest :) Więc jak ktoś przesadzał z reklamą i wklejał na dzień z 10 tys reklam no to mogli zablokować a tak to myślę że innym to nie grozi.
Tak, ale jak wiemy, spamer miał problemy z wysyłaniem i rozpoznawaniem kodów, więc captcha nie była wpisywana regularnie, wiec zawsze można się tłumaczyć ręcznym wklepywaniem. Tak czy owak mogą być problemy przez to.
Dziś zablokowano mi konto na Chomikuj.pl za używanie spamera. Ile trzeba czekać na odblokowanie konta? Nick Aderus1. Jakieś propozycje?
Spamera tego z chomiczkuj ?

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Lol nie

Nie, chodzi o program "Spamer" dla chomikuj.
europa napisał(a):Ile trzeba czekać na odblokowanie konta?
Przeciętna blokada trwa 2 tygodnie. W tym wypadku może być na stałe.
może ktoś podać nazwę tego chomika ?