Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Możliwa próba oszusta - podpis
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam taki problem, że jak napisze komuś pw to pojawia się informacja, że jest możliwa próba oszustwa, czy to mógł być ktoś z zemsty kliknąć zgłoś próbę oszustwa, za to, że nie chciałem wymienić się z nim reklamą, a potem mi groził on, że zepsuje mi reputacje, czy to z innego powodu?
Pewnie dużo spamowałeś na PW ;) Jeżeli tak to jak dla mnie powszechne zjawisko. Też kiedyś wysłałem dużo i miałem takie coś ale bez obaw mija to po 24h od nałożenia blokady. Możesz też napisać do administracji mi kiedyś usunęli przed czasem ;] Lub tak jak mówisz zemsta :D
ok, dzięki za odpowiedz czyli po 24h powinno zniknąć. Za spam może też być, bo troszkę sporo wysłałem wiadomości, ale myślę, że to zemsta, bo plików byle kto nie pisał komentarzy jak plik pobrany 100razy i jedna ma w nim nagle wirusa a 99 osób nie ma ( w tym ja :D )
To nie znika po 24 godzinach tylko po weryfikacji przez administrację. A żeby "zasłużyć" na monit o oszustwie 5 różnych osób musi kliknąć w przycisk zgłoszenia przy twoich wiadomościach.
No ale w ciągu 24h powinni zweryfikować...

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Blachu czyli jednak za spam to musi być
Tak właśnie. 20min temu dostałem tą wiadomość i mnie tylko zdenerwowała. Spamem na PW nic dobrego dla swojego chomika nie zdziałasz.