Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Tanki online
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

tonyviroos

Tanki Online to przeglądarkowa gra MMO gdzie masz możliwości zrobić szybką karierę w siłach zbrojnych. Gra typowo wojenna, w całości wykonana przy użyciu technologii flash 3D. Ten produkt to kawał dobrej roboty i zebrał wiele pozytywnych recenzji wśród krytyków i graczy.
Gra łączy w sobie umiłowanie do klasycznego tytułu z epoki konsoli NES: Battle City, dynamiki nowoczesnych shooterów 3D i emocjonujących rozgrywek, jakie oferują gry online. Wszystko to bez potrzeby instalowania na dysku twardym komputera i specjalnych wymagań technicznych. Jak piszą autorzy, prosta rejestracja zajmująca nie więcej niż minutę pozwala wejść wprost w potężne bitwy czołgów.

[Obrazek: scr01.jpg#friend=c6eec657f]
[Obrazek: scr05.jpg#friend=c6eec657f]

Znalazłem ją wczoraj i od momentu rejestracji grałem 5h non stop :D:D wciąga strasznie :D

Zapraszam: tankionline.com
Po przeczytaniu tematu pomyślałem, że mowa o starych Tankach z pegasusa :D Szkoda ;D

O masakra, ale mi tnie. Nie dam rady w to pograć.

mabud73

A u mnie śmiga :D Fajna i wciągająca gierka:) Aż się boję żeby forum odłogiem nie leżało:) haha

tonyviroos

Ja w to gram po kilka godzin dziennie :D na początku wyglądała lipnie ale się wciągnąłem i teraz już po mnie :D:D
Tak samo pomyslalem o starych tankach :) macie linka do tego?
A ja mam taki problem i prosił bym, żeby ten problem wytłumaczono :)

nie wiem skąd brać kasę (diamenty) w tej grze koledzy mówią, że za zabijanie się dostaje, ale nic nie dostaję wiec proszę o odpowiedz :)
cześć gram w tankionline i wydaje mi się że mam słabe konto i szukam kogoś kto się za nie wymieni mam tam:

BRONIE
SMOKY-M3 MIOTACZ-M3 ROLINGUN-M0
PANCERZE
WASP-M3 HUNTER-M2 ORAZ 264 KRYSZTAŁKI

KONTO NAZYWA SIĘ Proravel kto jest zainteresowany niech mi napisze na tym forum wiadomość
I taki poziom
*
\/
\/

Mnie również gierka wciągnęła :D

tonyviroos

Ja już nie gram bo zdobyłem wszystko co było do zdobycia.
wymiana konta już nieaktualna
Stron: 1 2