WITAM
Niedawno postanowiłem założyć chomika...lecz nie takiego jak posiadają prawie wszyscy, czyli z grami i filmami(proszę nie przyjmować tego za obrazę). Postanowiłem, że będzie to chomik zzzz
serialami...
I tak to się zaczęło. Zarezerwowałem nazwę, zauploadowałem na początek kilka GB, ładnie poopisywałem i posegregowałem.
Na razie nie jest tego dużo lecz codziennie zamierzam coś robić: dodać, opisać, posegregować....moim celem jest zrobienie chomika z przeogromną ilością seriali.
W chwili obecnej seriale dostępne na chomiku to:
-Przyjaciółki
-Rodzinka.pl
-Teoria Wielkiego Podrywu
-Hotel 52
-Czterej Pancerni i Pies
-Alternatywy 4
-Stawka większa niż życie
-Krew Z Krwi
-Daleko od Szosy
-CSI Miami
Trochę statystyk:
Łączna ilość seriali(GB): 107.08GB = 109 649,92 MB
Łączna ilość plików video: 360
Łączna ilość seriali: 10
Zapraszam
Chomik
Serialki
Nie piszemy posta pod postem . Od tego jest opcja EDYTUJ.
Po pierwsze nie wiedzę blaszki ;-)
Po drugie nie będę pisał o free i o chomiku w jednym poście.
Po trzecie proszę o nie robienie zbędnego spamu.
Dziękuje :-)
Zapraszam na chomika Serialki na pierwszy free transfer!
Godziny startu to około 18-20 i do wyczerpania transferu.
Bez szukania haseł w toplistach...
INFORMACJE:
Data: 1 grudnia 2012 roku
Miejsce: Strona główna chomika
Serialki
Godzina startu: 18-20
Ilość free: 2GB
Na co: Na wszystko
Zapraszam Serdecznie
Na pewno coś dla siebie wybiorę jakiś serial. Szkoda że tak mało dajesz 2 GB.
Pomysł dobry
Uwielbiam seriale ja mam chomika ze wszystkim czyli gry filmy humor i SERIALE. Jeśli byś wgrywała na chomika Seriale z dawnych lat np.wow, gwiezdny pirat,
tajemnica sagali, Power Rangers oraz z gatunku sci-f horror a także telenowele zagraniczne z Polskim lektorem to chętnie zachomikuje od ciebie jeśli będzie to twój upload oczywiście to daj znać na pw lub do chomikaindiana105a
Fajny chomik.
Bardzo mi się podoba to, że masz serial "Czterej pancerni i pies". Pobrałem już sobie kilka odcinków.
Przepraszam za offtop ale jeśli jesteś zainteresowany zobacz wątek w którym sprzedaję konta na trackerach. Myślę że konto na PS byłoby w sam raz dla Ciebie ponieważ tam seriale wychodzą baaardzo szybko