Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Chomik Serialki zaprasza
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
WITAM

Niedawno postanowiłem założyć chomika...lecz nie takiego jak posiadają prawie wszyscy, czyli z grami i filmami(proszę nie przyjmować tego za obrazę). Postanowiłem, że będzie to chomik zzzz serialami...

I tak to się zaczęło. Zarezerwowałem nazwę, zauploadowałem na początek kilka GB, ładnie poopisywałem i posegregowałem.

Na razie nie jest tego dużo lecz codziennie zamierzam coś robić: dodać, opisać, posegregować....moim celem jest zrobienie chomika z przeogromną ilością seriali.

W chwili obecnej seriale dostępne na chomiku to:
-Przyjaciółki
-Rodzinka.pl
-Teoria Wielkiego Podrywu
-Hotel 52
-Czterej Pancerni i Pies
-Alternatywy 4
-Stawka większa niż życie
-Krew Z Krwi
-Daleko od Szosy
-CSI Miami

Trochę statystyk:

Łączna ilość seriali(GB): 107.08GB = 109 649,92 MB
Łączna ilość plików video: 360
Łączna ilość seriali: 10

Zapraszam
Chomik Serialki

Assassin-X

Nie piszemy posta pod postem . Od tego jest opcja EDYTUJ.
Po pierwsze nie wiedzę blaszki ;-)
Po drugie nie będę pisał o free i o chomiku w jednym poście.
Po trzecie proszę o nie robienie zbędnego spamu.

Dziękuje :-)

Zapraszam na chomika Serialki na pierwszy free transfer!

Godziny startu to około 18-20 i do wyczerpania transferu.
Bez szukania haseł w toplistach...

[Obrazek: FREE.gif]

INFORMACJE:

Data: 1 grudnia 2012 roku

Miejsce: Strona główna chomika Serialki

Godzina startu: 18-20

Ilość free: 2GB

Na co: Na wszystko :D

Zapraszam Serdecznie :)
Na pewno coś dla siebie wybiorę jakiś serial. Szkoda że tak mało dajesz 2 GB.
Pomysł dobry:) Uwielbiam seriale ja mam chomika ze wszystkim czyli gry filmy humor i SERIALE. Jeśli byś wgrywała na chomika Seriale z dawnych lat np.wow, gwiezdny pirat,
tajemnica sagali, Power Rangers oraz z gatunku sci-f horror a także telenowele zagraniczne z Polskim lektorem to chętnie zachomikuje od ciebie jeśli będzie to twój upload oczywiście to daj znać na pw lub do chomikaindiana105a
Fajny chomik. :) Bardzo mi się podoba to, że masz serial "Czterej pancerni i pies". Pobrałem już sobie kilka odcinków.:P

Assassin-X

Przepraszam za offtop ale jeśli jesteś zainteresowany zobacz wątek w którym sprzedaję konta na trackerach. Myślę że konto na PS byłoby w sam raz dla Ciebie ponieważ tam seriale wychodzą baaardzo szybko ;)
Stron: 1 2