Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Czy mogę udostępnić hasło do chomika osobie trzeciej?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy mogę dać koledze hasło do mojego chomika aby pobierał sobie za darmo i coś od siebie dodał? - czy mi konta nie usuną...

I co trzeba zrobić aby dostać hasło do Free transfer tylko dla zarejestrowanych

mabud73

(16.03.2011, 20:09)shimizu napisał(a): [ -> ]Czy mogę dać koledze hasło do mojego chomika aby pobierał sobie za darmo i coś od siebie dodał? - czy mi konta nie usuną...

I co trzeba zrobić aby dostać hasło do Free transfer tylko dla zarejestrowanych

Konta Ci nie usuną, lecz trzeba się zastanowić nad udostępnianiem konta osobom trzecim. Aby ominąć konieczność udostępniania hasła, możesz założyć koledze zahasłowany folder indywidualny i udostępnić mu pliki które go interesują. Może też dodawać do niego pliki. Wystarczy tylko, że w opcjach zezwolisz na to.

Co do hasła do Free transferów, każda promocja tego typu, jest ustawiana indywidualnie i musisz podpytać się organizatora danego Free.

Tak jak mabud powiedział, jeśli to kolega z reala i mu ufasz to nie widzę przeszkód, ale pamiętaj... tylko pliki przez Ciebie wrzucone możesz za darmo od siebie pobrać (w tym przypadku Twój kolega z Twojego chomika).

Hasła do folderów free najczęściej znajdziesz na toplistach.
Kolega jest zaufany :)
a co do free transferu to mnie źle zrozumieliście. Chodzi mi o hasło tu na forum Patrz LINK

Beata

A nie prościej by było gdyby kolega się zarejestrował ?
(17.03.2011, 10:19)shimizu napisał(a): [ -> ]... Chodzi mi o hasło tu na forum Patrz LINK

W tym folderze jest free tylko dla użytkowników forum.
Hasło wysyła Administrator. Po skończeniu transferu hasło jest zmieniane,
do czasu aż jakiś użytkownik wykaże się chęcią udostępnienia kolejnego
free dla userów. Z tego co pamiętam jutro będzie tam free więc dzisiaj
użytkownicy powinni otrzymać hasło.