hehe wczoraj patrząc jakie gry wchodzą mi na kompa przy mojej karcie graficznej wychaczyłem sobie parę gierek z oceną "Nie Zalecane"
ale jedna grę z tych miałem zainstalowałem i działa jeszcze lepiej ja inne z oceną "Doskonała" czy jakoś tak .
A moje pytanie jest takie czy ta gra działa bo mam dobry procesor czy jaki diabeł ???
PS. Nie wiedziałem gdzie to zamieścić więc wybrałem tu , jeżeli źle proszę o przeniesienie
A parametry twojego komputera to mam wywróżyć z fusów tak?
Moim z zdaniem masz dobry procesor.
No Ba
szczerze mówiąc to jest na PC a ja mam internet na laptopie a co się z tym wiąże nie moge ściągnąć odpowiedniego programu do PC a zrzucać mi się nie che
Komputer>Właściwości i masz
Ok oto moje statystyki komputera
Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dua Core Procesor 5200+ 2.70 GHz
Pamięć(ram) : 2,00 GB
Karta graficzna : GeForge GT 240
Typ Systemu: narazie 32bit ale spokojnie 64 by wszedł
Klasyfikacja: 5,2
Procesor: 5,2
Pamięć ram : 5,9
Grafika: 5,9
Grafika w grach : 5,7
Podstawowy dysk twardy : 5,9
to by było na tyle
Ps. Pisane z komurki
Dobry przeciętny komputer. Może masz ustawienia dobrze dobrane, może świeży system, mało robisz na komputerze.
Gówienkowy
32bit starczy bo po co 64 - tylko więcej ramu zeżre, a 64bit się instaluje jak się ma ramu 4gb i więcej
Po prostu może grasz na niskiej rozdzielczości i niskich ustawieniach? Ja na athlonie x 7750 2.8ghz i nv 9500gt grałem w Bfa 3
Rozdziałka 1280x1080 bodajże ;d
gram w max rozdzielczości
Gry są różnie zoptymalizowane.Czasami gra z tego roku będzie lepiej działać niż ta z 2012 (nie cofamy się do stycznia tylko tak do sierpnia tamtego roku). Wszystko zależy od optymalizacji gry no i oczywiście parametry komputera też mają znaczenie(nie zapominajmy)