Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Player Maxnuta.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Interesuje nas jak postrzegacie player w dolnej części forum.
Czy spełnia Wasze oczekiwania, czy nie przeszkadza w funkcjonowaniu forum itd.
Proszę o zabranie głosu w ankiecie.

Jednocześnie zachęcam do dyskusji na temat playera w tym własnie wątku.
Player w zupełności nie przeszkadza. Na większości serwisów tak, ale tego nawet nie zauważam. Ogólnie nie lubię playerów, jak chcę czegoś posłuchać to otwieram nową zakładkę i włączam jakąś swoją playlistę online, ale nie cierpię gdy jakieś playery robią to automatycznie (Auto Pop-Upy). Z drugiej strony lepsza jest ankieta typu używam, nie używam, bo jak komuś przeszkadza to znaczy, że nie używa, jak ktoś nie ma zdania to mu to wisi, a jak mu się podoba to znaczy, że używa. Wtedy dowiemy się czy to jest w ogóle potrzebne, bo po co są nam zbędne funkcje. Np. taki przycisk startu w Windows 8 nie istnieje, bo znaczna większość użytkowników go nie używała.
Taką ankietę jak piszesz zrobimy osobno. Nam chodzi bardziej o stronę techniczną, ponieważ obsługa forum nie jest w tej materii jednogłośna. Potrzebujemy więc Waszej pomocy i Waszych głosów.
U mnie wszystko działa jak należy. Najważniejsze jednak jest, że jest automatycznie wyciszony i zatrzymany, oraz go praktycznie nie zauważam. :P
Najlepiej to by było, żeby forum miało radio fajne i żeby tak zostało...
Mi także baner nie przeszkadza. Jak słucham muzyki to z niego korzystam.
Jeżeli wam przeszkadza i nie chcecie go widzieć wcale to polecam zablokować go za pomocą dodatku Adblock Plus do firefoxa.
Jest jak najbardziej Ok . Nie za duży , nie za mały , wygodny . Minusów nie widzę .