Jeśli wiecie kto wynajmuje serwery shell do uploadu plików proszę o namiary. Intersuje mnie tylko i wyłącznie zakup za chomikowe punkty.
Odpadają oferty powyżej 1mln punktów - ma być najtaniej.
Pozdrawiam Assassin-X
Pandabox to najwieksze scierwo wsród shelli, Admini usuwaja twoje pliki, czesto sie resetuje serwer zwlaszcza przy pobieraniu i uploadzie, praktycznie zerowy kontakt z Adminami w przypadku jakiejkolwiek pomocy technicznej. NP mialem tak ze mi JD padl na shellu u Pandabox napisalem do Adminów z prosba o rozwiazanie problemu. Jaki byl Efekt tego meila?? Otóz olali mnie ttalnie, nie rozwiazali problemu i co lepsze nawet nie raczyli odebrac meila gdyz zalaczylem opcje w outlooku "Wyslij potwierdzenie przeczytania"
Słyszałem że na ishell.pl są dobre serwery
Wysyłane z mojego LG-GT540 za pomocą Tapatalk 2
Słyszałem że na ishell.pl są dobre serwery
Wysyłane z mojego LG-GT540 za pomocą Tapatalk 2
Tylko że ja chciałem za chomikowe punkty
U chomika tonyviroos ponoć są bardzo dobre lecz za tydzień chyba 700 tyś kosztuje
Napisz i sie spytaj
Heh to za drogo trochę. Jeśli mamy liczyć że 1mln pkt to 100zł to za 400zł mogę sobie wziąć łącze 1gb w domu
Za punkty to tylko u pandabox i u shellservers też coś około 800 tys punktów ale dobre serwery ma shellservers . A z kasę to u ishell.pl są bardzo dobre.
Masz tu shellservers ofertę:
Kliknij Tutaj
A tutaj możesz kupić szybko i więcej ofert:
Kliknij Tutaj
Właśnie napisałem do właściciela shell servers ale nie ma odzewu . Nie znasz jeszcze kogoś ?
Pandabox nie jest dostępny na GG
Pisz nawet jak niedostępny, może jest niewidoczny