Pewnie wielu mężczyzn stoi przed tym dylematem. Zgolić, czy też zostawić. Tutaj w odróżnieniu od nóg włosy powrócą po pewnym czasie do normalnej długości i nie ma obaw, że zrobi się jakiś busz.
Jak to jest u Was?
Cytat:Tutaj w odróżnieniu od nóg włosy powrócą po pewnym czasie do normalnej długości i nie ma obaw, że zrobi się jakiś busz.
Niby czemu tak twierdzisz?
Każdy włos po zgoleniu, robi się dłuższy i mocniejszy a przy czym ciemniejszy.
NIE POLECAM.
Rozumiem "Jajka" czy pachy ale nie klatę.
W ekstremalnych przypadkach tak ale nie jak nie potrzeba
ADRIANUSS napisał(a):Niby czemu tak twierdzisz?
Z doświadczenia, nie koniecznie mojego
Z tego co wiem każdy włos zgolony . będzie odrastał szybciej. A do tego będzie dłuższy i grubszy.
Może na każdego to działa inaczej lub są wyjątki. Nie wiem, ale znam osobę która depiluje tą część ciała i różnicy szczerze mówiąc nie widać.
Z doświadczenia, nie wszystkim bardzo zarasta klata, np mój szwagier to ma busz
jak idziemy grać w siatkówkę np i gra bez bluzki to się z niego śmieje "w swetrze będziesz grał"
Ja nóg nie gole, lubie miec takie jakie mam.
Jesli chodzi o klatke to powiem tak, jesli ktos ma jakies miesnie inaczej mowioc kaloryfer to mozna troche podgolic a jesli tych miesni sie nie ma no to nie radze.
Czasy Janosika minęły, Panowie. Ładna estetyka kultury fizycznej w kulturystyce wymaga golenia klaty, ale to tyle w tym "sporcie". Również jestem zdrowo zarośnięty. Mam duży nadmiar testosteronu, łysieje i włosy schodzą mi niżej, jak to się dziewczyny śmieją. Często golę plecy, klatę co jakiś czas, aby nie obrosnąć w przysłowiowy sweter, jak to ktoś już wyżej zauważył. Klata raz na kilka miesięcy. Plecy, pachy, genitalia, często. Jedynie nogi i ramiona zostawiam w spokoju
Co jak co, ale facet powinien mieć gąszcz na łapach i nogach.
Ogolona klatka piersiowa jest na pewno oznaką dbania o siebie, wtedy inaczej wygląda ciało.Jak kobiety widzą Faceta bez koszulki, bez żadnego owłosienia na klace piersiowej, to od razu im się zaświeca lampka zielona, że dbają o swoje ciało.Kobiety uwielbiają gdy jesteśmy zadbani, wtedy nawiązujemy szybko kontakt
Jak na razie nie mam owłosienia na klace piersiowej i nie chce mieć, bo jak bym przechodził, koło jakiś dziewczyn to bym się spalił ze wstydu.
Panowie golić klatę ile wlezie, jak macie owłosienie
(20.09.2013, 18:16)Aniodiable napisał(a): [ -> ]bo jak bym przechodził, koło jakiś dziewczyn to bym się spalił ze wstydu.
Nie wiedziałem że w bikini chodzisz, chyba nie zakładasz takich podkoszulek że sięgają do pępka, a nawet nie...
Spalił byś się ze wstydu? co Ty baba? chyba nie, wszystko jest dla ludzi nawet to ale już nie pajacujmy, to tak jakbyś sobie ogolił nogi jeden pies, jak dla mnie.
Jesteś facetem! musisz mieć jaja a nie gejować się, bo geje tylko tak robią, ale co kto woli
(08.06.2013, 17:20)da Vinci napisał(a): [ -> ]łysieje i włosy schodzą mi niżej
To samo powiedział Piotr Gąsowski gdy byłem na jednym z kabaretów/festynów nie daleko od swojej miejscowości.