05.12.2012, 17:21
Rok dzieli się na 12 miesięcy i każdemu z dwunastu części roku przypada jeden astrologiczny odpowiednik - znak zodiaku. Jakim Ty jesteś znakiem zodiaku? Co wiesz o swoim znaku? Jakie cechy charakteryzują Twój znak? Wierzysz, że osoby spod danego znaku mają określone cechy wyglądu i charakteru przez sam fakt, że odpowiada im dany zodiak?
Ja jestem astrologicznym Baranem.
Barany są ambitne, nieustępliwe i czasami zaborcze. Zawsze chciałyby stawiać na swoim i mieć ostatnie zdanie. Baran to znak męski z trygonu ognia. Jest wymagający, dąży do perfekcji we wszystkim co robi. Lubi przepych i duże możliwości. Uwielbia rządzić, nie potrafi się podporządkować. Smakują mu ostre, mocno przyprawione potrawy, uwielbia egzotyczne, dalekie podróże. Jest typem wzrokowca - chciałby, aby wszystko wyglądało tak, jak on sobie zaplanuje.
Nie znosi niesubordynacji, niedbalstwa i rzucania słów na wiatr. Jeśli zaangażuje się w jakiś projekt, postawi ziemię do góry nogami, ale zrealizuje go. Barany najlepiej dogadują się z osobami spod znaku Lwa, Strzelca, Bliźniąt oraz z innymi Baranami.
Taką mniej więcej charakterystykę poznałam kilka lat temu w książce Sachy Fenton - Astrologia i chcąc nie chcąc muszę przyznać autorce rację. Opisy mojego znaku zodiaku to wypisz, wymaluj mój charakter.
Ja jestem astrologicznym Baranem.
Nie znosi niesubordynacji, niedbalstwa i rzucania słów na wiatr. Jeśli zaangażuje się w jakiś projekt, postawi ziemię do góry nogami, ale zrealizuje go. Barany najlepiej dogadują się z osobami spod znaku Lwa, Strzelca, Bliźniąt oraz z innymi Baranami.
Taką mniej więcej charakterystykę poznałam kilka lat temu w książce Sachy Fenton - Astrologia i chcąc nie chcąc muszę przyznać autorce rację. Opisy mojego znaku zodiaku to wypisz, wymaluj mój charakter.