Odjechani.com.pl

Pełna wersja: 1 MLN punktów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam jako, że chciałbym się dowiedzieć od skupujących użytkowników tego forum o aktualne ceny pozwoliłem sobie stworzyć ten wątek.

Ile bym dostał od was skupujących PLN za 1 MLN pkt chomikowych? Mój znajomy jest wstanie wziąć 90 zł.
Wcześniej to było 80 zł ale teraz po różnych zmianach rynkowych oraz pseudo konkurencji która twierdzi że zapłaci a tego nie robi cena wychodzi właśnie te 90 zł. W ogóle dawniej dawniej to było nawet 60 zł, ale teraz cena jest 90, chodź np. ci najwięksi to i tak sprzedają po 80 zł max bo mają po parę milionów dziennie.
Kilka miesięcy temu trafiłem na aukcję w której ktoś sprzedawał 1 mln pkt za 45 zł. Teraz cena jest dwa razy większa, tak jak mówi Paweł czyli 80-90 zł.
Ja mogę wam z archiwum allegro wygrzebać bez problem aukcję jak był rok 2011 końcówka też tak jak teraz grudzień gdzie nawet wielki ercomm milion po 65 zł sprzedawał bo nawet takie coś znajdowałem, a teraz te czasy minęły głównie z dwóch powodów:

Blokowanie chomików
Częste usuwanie uploadu.

Ponadto ludzie dostają głupie groźby o sprawach sądowych i się boją przez to ceny poszły w górę.
Co prawda to prawdo coraz ciężej zarabiać punkty więc ceny idą w górę.

heh nawet znalazłem aukcje na allegro, na której 1 MLN można nabyć za 130 zł Haha ; o jest też inna tylko że koszt to już 135 zł Haha
Czyli wychodzi na to, że najlepsze chomiki to niezłą kasę trzepią na tym interesie. Hmm dlaczego mi się nie chce w to chomikuj tak bawić?
Prawda jest taka że ci co robią aukcję 135 zł to chyba z konia spadli, a widziałem że jedna osoba to kupiłą dziwi mnie ten fakt bo nawet kupując u handlarzy taniej by kupili :D Ale też znajdowałem oferty że ktoś 50 tys. za 50 zł chciał sprzedać, i wciskał mi kity że to dobra cena :D Niektórzy nawet realiów nie znają, znajdą się inni którzy uważają że mało zarabiają ale ciężką pracą to jemu się więcej należy niż Azangelowi co na luziku ma parę milionów dziennie. Jak np. ktoś wie że będziesz brał od niego dzień w dzień to on chętnie ci sprzeda nawet po niższej cenie bo wiem że ma stały jakiś dochód i bodziec do zarabiania punktów.
Vil bo zanim zarobisz jakieś grosze musisz się sporo naharować ;) A żeby móc się utrzymywać z chomika trzeba siedzieć 24/h na dobę pielęgnując gryzonia. Największe chomiki na portalu zapewne wiedzą coś o tym.
Albo po prostu Vilandra cię to bardzo nie interesuje (chomikuj) Nie lubisz bardzo nie masz chęci na to :)

Co do ceny za milion około 90 zł też moim zdaniem.
Stron: 1 2