Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Wyszukiwarki z możliwością szukania plików na swoim chomiku.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie.

Od dłuższego czasu udostępniam na swoim chomiku wyszukiwarki zaopatrzone w dodatkową możliwość dzięki, której możesz odszukać plik tylko na swoim chomiku... znajdują się tutaj.

Zanim zaczniesz używać mojej wyszukiwarki musisz ją skonfigurować.
To nic trudnego... instrukcja jest prosta i znajdziesz ją na moim blogu

Jeżeli masz talent i chciałbyś/chciałabyś stworzyć kilka ciekawych projektów pod wyszukiwarkę daj znać lub opublikuj swoje prace poniżej... Jeżeli prace będą dobre na pewno zainteresujemy się nimi.
Baronie, kapitalna sprawa. Od dawna właśnie myślałam o tym aby ktoś ulepszył wyszukiwarkę stricte na konkretnego chomika. Dzięki serdeczne:)
Dobry myk ale ja nie używam takich wyszukiwarek i tak nigdy :D, przecież w google wystarczy wpisać site:chomikuj.pl ........Plik jakiego szukasz........ albo jak chcesz na konkretnym chomiku to wpisujesz site:chomikuj.pl/CenterPL (tam gdzie CenterPL wpisujesz nazwę chomika na którym chcesz szukać) i tyle :D
CenterPL napisał(a):... przecież w google wystarczy wpisać site:chomikuj.pl ...
Widzę że nie myślisz logicznie.
Wyobraź sobie że jesteś Ikśińskim z IQ poniżej przeciętnej a takich w internecie jest ponad 50% ze wszystkich.
Co taki Iksiński zrobiłby bez wyszukiwarki plików na chomiku na którym są miliony malutkich pliczków?
Nic.

Wyszukiwarka jest właśnie po to aby taki Iksiński nie musiał za dwadzieścia lat dowiadywać się o funkcji "SITE:"

Beata

Tak sobie myślę zamiast patrzeć na statystycznych Iksińskich może powinniśmy się spojrzeć na samych siebie.
Drogi Skrzypasie każdy kombinuje jak może i to jest tylko i wyłącznie jego sprawa co i jak robi, nie do Ciebie należy ocenianie czy to logiczne czy nie.

Post Barona i jego wyszukiwarki powstały po to by pomagać innym a nie po to by pod nimi dogryzać jeden drugiemu.
Wypada napisać "dzięki kolego", "dobra robota" nic więcej.

Kucharek

Dokladnie super sprawa czas zmienic swoja wyszukiwarke na chomiku:D

mabud73

Baronek, wyszukiwarka ciekawa. Mam tylko pytanie. Jakbym Cię ładnie poprosił, to czy zrobił byś mi ją z moją oprawą graficzną ? :)