Odjechani.com.pl

Pełna wersja: powitanie;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam Was wszystkich serdecznie.
Od niedawna zaczęłam swoje myśli przelewać na bloga i szukam miejsc, żeby się tym dzielić. Takim sposobem trafiłam do Was i będę się rozczytywać . Jeśli chodzi o mnie to jestem Veronique w wieku już zaawansowanym :). Moja "pisanina" to zarówno sposób na uzewnętrznienie jak i reakcja na otoczenie. Dodatkowo pewnie będę aktywna na wątkach muzycznych.Co więcej? Się okaże;) Pozdrawiam i zachęcam do czytania.
Witam, witam :D
Ja Ciebie również witam serdecznie;) Avka masz...bardzo oryginalnego:P
Witam serdecznie.
Dziękuję za miłą prezentację i cieszę się, że powiększasz nasze grono. :)

Miłego dnia!
Dziękuję za powitanie Panie Adminie:)
Zdecydowanie określenie "odjechana" pasuje też do mnie, więc nie mogło być inaczej i musiałam dołączyć. Ja również życzę miłego dnia i mniejszej ślizgawki na chodnikach:)
Witam gorąco :)
I od razu się cieplej zrobiło;)
Witam Cię, moja Droga ;)

Hmm, kobieta z Mazur... Ciekawie, ciekawie :) Miło czyta się takie sympatyczne powitania. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej. Jestem pewien, że znajdziesz tu kąt dla siebie... Inna opcja nie wchodzi w grę. Ludzie na tym forum uzależniają ;)

PS. Wesołych świąt!

Pozdrawiam ;)
Tak, kobieta z Mazur. Piosenki o nas jeszcze nie napisali, ale kto wie;)
Myślę, że kilka kątów znajdę. Już coś nie coś udało mi się wyszperać. Buhay (swoją drogą ciekawy nick) jeśli chodzi o uzależnienia, to jak dojdzie nowe czasu na sen nie starczy. Tobie również życzenia, ale radosnych Świąt i pozdrawiam również z zimnych Mazur:)
Cześć :)

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
Stron: 1 2