Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Strona a'la Demotywatory
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam mam już wszystko przygotowane skrypty itp do założenia strony typu demotywatory.pl gimb.pl ale nasuwa się problem. Gdyż nie mam zbytnio pomysłu o jakiej tematyce miała być strona. Mam jeden pomysł, ale chciałbym poznać Wasze może okażą się lepsze.
Dziękuję z góry.
Pozdrawiam Paweł
Może podaj ten twój pomysł, a my ocenimy.

Ludzi przyciągają rzeczy dziwne i śmieszne. Pomyśl o tym.
Wiem ale nie zamierzam robić kopi tych stron np wrzucanie obrazków śmiesznych gdyż ludzie już mają te swoje ulubione strony.
Mój pomysł na witrynę to slicznosci.pl
I co na niej ma być?? Zdjęcia ślicznych dziewczyn?? Czy ślicznych koników, bo nie napisałeś:D
Może się spodobać tylko zadbaj o reklamę. Polecam stronę Lubietoto.pl, za kase ludzie będą klikać lubię to, a potem tylko reklamujesz na ty koncie facebook obrazki z tej strony.
Hmm dla urozmaicenia zdjęcia ślicznych dziewczyn i kotków wszystko co piękne i śliczne. ; )

Reklamę mam już zapewnioną. : )

Jak myślicie to może się podobać?
Myślę że tak, ale takich stron też jest już sporo. Np: cyckolandia.pl ale tutaj bardziej erotycznie:-)
Moja storna nie będzie z pod tekstem erotycznym, więc myślę, że każdy kto chciałby popatrzeć na piękno mógłby zainteresować się stroną.
Nazwa strony będzie niestety taka: E-Beautiful.pl gdyż slicznosci.pl nie będę mógł wykupić.