Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Kafelki Windows 8
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wczoraj skończyła mi się licencja na antywirusa więc postanowiłem wgrać avast! Free Antivirus 7.0.1474I niestety wtedy zaczęły się moje problemy. Jako pierwsze przy skanowaniu dysku wyskoczyło coś a'la bluescreen i pisało że system musi zostać zrestartowany. Ok, olałem to itd bo nic się nie działo po tym zdarzeniu. Następnie dzień po tym wyskoczyło drugi raz coś takiego i nie wiem czy już za pierwszym razem czy nie, ale po drugim razie wszystkie kafelki ze startowymi aplikacjami jak: market, muzyka, pogoda itd przestały działać. Wcześniej jak uruchamiałem te aplikacje to chwilkę się ładowały na środku a potem działały, a teraz ładowanie przesuwa się w lewy albo prawy bok i aplikacja się nie może uruchomić. Czy to może być wina tego Antywirusa? I w jaki sposób mógłbym naprawić te kafelki? Jeśli jedynym sposobem na naprawę tego poprzez przywrócenie systemu do początkowego stanu to prosiłbym o krótki tutorial jak mam to zrobić. Dodam że mam gdzieś fabrycznie zainstalowany system na ukrytej partycji.