Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Chomik na sprzedaż
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.

Własny upload to 1579 plików, która w przeliczeniu dają nam 1255,75 GB !

W skład zakupu wchodzi:

1. Piękny Chomik.
2. Piękne Menu.
3. Piękna Reklama
4. Piękny Avatar

Na chomiku również znajduję się folder ukryty z grami, których nie zdążyłem opisać, ale wkrótce je opisze http://i47.tinypic.com/2nrluv6.png

Link do chomika : Podam na pw.

Chomik jest mało wyreklamowany, ponieważ nie miałem czasu na to .

Poświęciłem dużo czasu temu chomikowi, więc nie myślcie, że oddam go za pół darmo.

Preferuję przelew bankowy jak i płatność paypal. Nie przyjmuję doładowań (mało dzwonie)

Dzienny przyrost to 800 - 1500 punktów. Na chomiku znajduje się 170 tysięcy punktów. Możliwość wystawienia na allegro.
Za dużo tych piękności...

Ja mam 36160 plików, a przyrost w pkt, ponad 4 000...

zawpork

(28.12.2012, 02:22)PanMichal napisał(a): [ -> ]Chomik jest mało wyreklamowany, ponieważ nie miałem czasu na to .
Poświęciłem dużo czasu temu chomikowi.
Lepiej przeczytaj, co napisałeś :). Nie miałeś czasu na reklamowanie, a poświęciłeś dużą ilość godzin na jego rozwijanie :). Jak mogłeś nie mieć czasu na reklamowanie, skoro poświęciłeś jemu dużo czasu ? Nazwijmy rzeczy po imieniu - nie chciało ci się.
Jestem ciekawy, czy twój chomik jest taki piękny, schludny i staranny, czy wszystko na nim jest takie doskonałe. Jeśli to, co piszesz, jest prawdą, napisz do mnie na gg: 32701777,
a wówczas rozważę kupno twojego chomika.
Być może nie poświęcał dużo czasu na reklamowanie, a np. na opisywanie plików :)
Na reklamę chomika trzeba poświęcić trochę czasu, a przede wszystkim robić to sumienie , ja nie mam na to czasu dlatego chcę sprzedać chomika.
Odświeżam .