Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Acer aspire One D260 wymienie na tablet
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hmm znudził mi się mój obecny netbook ;D postanowiłem że wymienie go sobie na coś innego - mianowicie jakiś fajny tablecik, laptop to Acer Aspire One D260 gdy go kupiłem pochwaliłem się nawet wam tutaj na forum: http://odjechani.com.pl/Thread-Acer-Aspire-One-D260
Jak widzicie nie mam nawet roku tego laptopa także pozostało jeszcze 16 miesięcy gwarancji! :D

Propozycje proszę składać w temacie, istnieje możliwość wymiany na gotówkę. Potem dorzucę zdjęcia do postu.
To ten co ci ostatnio spadł? :D (hehe żarcik)

A tak na poważnie. Ile czasu go użytkowałeś? I jaki tablet by cię interesował?
Tablet w podobnej cenie co używki tego netbooka na allegro, używałem go rzadko częściej do przejrzenia wiadomości czy poczty raczej na wyjazdach, ogólnie używam PC prawie cały czas. W tym netbooku mimo że ma już pare miesięcy bateria wciąż świetnie trzyma i potrafi trzymać nawet 5,5 godziny, jak była nowa to trzymała po 7. Niestety netbook nie ma zainstalowanego systemu Windows 7 gdyż nie mam nośnika z systemem. Naklejka pod baterią z serialem Windowsa jest także jak ktoś sobie załatwi działająca kopię to może mieć dalej 7.

[Obrazek: img0259kopiowanie.jpg]

[Obrazek: img0256kopiowanie.jpg]
Sprzedaje powyższy komputer na allegro zainteresowani: Patrzą