Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Weekend - Ona tańczy dla mnie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Na YouTubie ponad 30 milionów wyświetleń!
Nowy disco polowy hit podbija serca Polaków.

Podoba Wam się ten kawałek?
Muszę przyznać, że jak jadę samochodem to wpada mi w ucho i łapię się na tym
że nucę całą tą melodię. Haha

Podoba Wam się ten kawałek?
Czyżby disco polowcy zaczęli wchodzić na anteny radia?
W samochodzie często słucham eski i właśnie tam po raz pierwszy usłyszałem ten kawałek.
:)
Hehhe,kawałek fajny,a co do pytania to ja pierwszy raz usłyszałem na yt ktoś wysłał mi linka,ja też często słucham eski i nie da się ukryć że co chwile leci,i podbija serca polaków ;)
Piosenka fajna, rytmiczna, ale mimo wszystko znajdą się tacy, którzy w domowym zaciszu znają słowa na pamięć, a przy ludziach wyśmieją piosenkę, gdyż jest to Disco Polo ;)
Mi utwór się podoba, w sumie to nawet bardziej lubię to od hitu YT "Gangnam Style".
Fakt, wpada w ucho ;) Nie mój klimat, na pewno nie, jednak na wesele, 18tkę itd, jak najbardziej. Skoczna jest, aż rwie do tańca.

W sieci jest już sporo przeróbek. Zobaczcie sobie tą Haha

Nie przepadam za takim gatunkiem muzyki, ale jakoś od pierwszego dnia kiedy tylko piosenka została wypuszczona wpadła mi w ucho, tak że codziennie u mnie w domciu jest słuchana :D
Nie tylko orginał, słucham dużo remix'ów tej piosenki, które też są zniewalające :D

Czasem jak kuzynka 5 letnia wpadnie do mnie to śpiewamy sobie razem, tak że to hicior roku 2012 :P

Jak za granicą Gangam Style tak w Polsce i nie tylko Ona tańczy dla mnie :D
Fakt piosenka wpada w ucho i świetnie się przy niej można bawić ;)

Tutaj mam jeszcze lepsze wersje tej piosenki. :)
1. Weekend - Ona tańczy dla mnie 2012 (Novik & CandyNoize Remix) -> KLIK
2. Weekend - Ona Tańczy dla mnie (DJ Sequence Bootleg) -> KILK
3. Weekend - Ona Tanczy Dla Mnie (Max Peace Remix) -> KLIK
4. Sobota Weekend - Ona Tańczy Dla Mnie (2sty Blend) -> KLIK
Muzyka
ps. Nie promuję piractwa tylko daję do podsłuchu.

Przy okazji Wystrzałowego Sylwestra Życzę Wszystkim.

Hehe widzę adminie, że nie tylko ty słuchasz tej piosenki w aucie ;) Ja też ją uwielbiam :)
Naprawdę taki hicior? Ja pierwszy raz ją usłyszałam przed chwilą, gdy weszłam w ten wątek. Melodia rzeczywiście wpada w ucho, ale nie trawię ambitnych tekstów piosenek typu "Ja uwielbiam ją, ona tu jest" ani zniewieściałych discopolowych wokali. Na weselu, po kilku głębszych, zapewne świetnie bym się przy niej bawiła i śpiewała ze wszystkimi, ale żeby ją sobie w domu włączyć tak dla posłuchania - w dodatku na trzeźwo - never. ;)
Od kilku miesięcy chcąc nie chcąc słyszę to wszędzie. Takie utwory mają to do siebie, że szybko wpadają w ucho a dzięki nieskomplikowanym słowom zapamiętuje się ją w mig. Ja mam związane z nią złe wspomnienia, więc unikam jak mogę. Nie można jednak nie zauważyć, że święci triumfy nawet w rozgłośniach, które dp nie grają. Co ciekawe dzisiaj zespół Weekend wystąpi na sylwestrze polsatu. Będzie szaleństwo. Szczęśliwego Nowego Roku i udanych imprez Wam życzę!