Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Massive-X i FREE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Chomik Massive-X chyba oszalał :D
Dale co dziennie 200 - 400 GB FREE!!!!!!!!!!!!
To niesamowite, szkoda że tak późno to zauważyłem.
A co mu zależy skoro i tak z tymi punktami nic nie zrobi. Teraz będzie miał jeszcze więcej osób pobierających.
No już wcześniej dawali (on i azazel) free ;)

mały offtop :D
Zakładam że już znaleźli sposób na zarabianie ;)
Myśle że pewnie będą dawać FREE za kasę... Czyli np 15 GB FREE za 5 zł...
Za dużo babrania się z tym by było. Myślę, że Michał ma jeszcze cichą nadzieję na to, że przelewy powrócą. Jeśli za jakiś czas tak by się stało to by zarabiał ze dwa razy tyle, a powodem tego byłby brak azazela.
A póki co, skoro daje FREE to korzystajcie :)
Gdyby mieli dawać za kasę,to już by dawali ;),no chyba że to free,które jest teraz, jest wyłącznie w celach marketingowych i niedługo sie skończy...
Zauważyłem że pliki są zachomikowane z chomika MASSIVE-FREE, Więc zarabia na tym podwójnie :)
Negr1 napisał(a):Chomik Massive-X chyba oszalał Megasmiech
Dale co dziennie 200 - 400 GB FREE!!!!!!!!!!!!
To niesamowite, szkoda że tak późno to zauważyłem.

Jak on na co dzień tyle zarabia punktów to co się dziwić ? Teraz po prostu nie ma co z punktami zrobić...

Szymon napisał(a):Zakładam że już znaleźli sposób na zarabianie Oczko
Tak? Jaki ? Chyba nie na chomiku:)

Negr1 napisał(a):Myśle że pewnie będą dawać FREE za kasę... Czyli np 15 GB FREE za 5 zł...
Z transferem zawsze jest dużo problemu, no i teraz wiadomo od kogo kupujesz a wcześniej wysyłali z nowego konta punkty i nie miałeś o tym zielonego pojęcia :)
Więc już ktoś zawistny mógłby łatwo zakończyć ten proceder :)
No a poza tym to dużo roboty z tym by było...

Nicholas napisał(a):Myślę, że Michał ma jeszcze cichą nadzieję na to, że przelewy powrócą. Jeśli za jakiś czas tak by się stało to by zarabiał ze dwa razy tyle, a powodem tego byłby brak azazela.
Na to wygląda ale raczej nie ma na co liczyć, choć jedyne korzyści dla chomikuj.pl jakie ja widzę z usunięcia przez nich funkcji przelewu to to, że nie mają teraz takich problemów z prawem, bo na ilości plików na pewno to się odbiję, bo nikt za free wgrywać nie będzie(no 95% ludzi;p) więc teraz już pewnie większość szuka podobnego serwisu. A jak wiadomo wystarczy, że ktoś będzie wyciągał 20 zł z takiego serwisu miesięcznie to już będzie wgrywał maniakalnie jakby to były nie lada pieniądze... :P