Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Bogatego chomika
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

zawpork

Witam was bardzo serdecznie, wszystkie dane są mocno zaokrąglone z obawy przed administracją.
Chciałbym sprzedać chomika. Nie dam screenów z obawy przed zablokowaniem konta. Jak ktoś chce, wystarczy napisać. Chomik ma tylko własny upload w dużej ilości. Jest to 10TB blisko. Tylko dokumentalne, przyrodnicze i popularno-naukowe, itp. Duża ilość filmów dok także w hd. Niektórych nie ma w sieci, są tylko na chomikuj. Jestem bardzo dobrze indexowany w google. Zarobki oscylują w granicach 45-55tyś za zachomikowane i 40-60tyś za pobrane. Na chomiku obecnie znajduje się 500gb transferu bezterminowego i abonament maniac przedłużony do 16 maja 2013r. Cenę proszę podawać w złotówkach. Screeny podaję tylko tym osobom, które są naprawdę zainteresowane kupnem.

zawpork

Chomik nadal do sprzedaży. Cały transfer, który był na chomiku został zużyty. Dodałem 500gb filmy przyrodniczych, których nie miałem na chomiku (pobrane z własnego transferu). Na chomiku zostało na dzień dzisiejszy 500tyś pkt. Chomik w miesiącu styczeń zarobił ok. 1,8-2,2 mln pkt [ok. 1 mln za zachomikowane]. Wszelkie inne informacje udzielę przez PW lub GG. W odpowiedziach poniżej odbywa się licytacja. Każdy zainteresowany podaję kwotę. Kupno przez przelew bankowy.
Do kiedy licytacja trwa??
Jaka cena ostateczna??
20zł
Era chcesz dać 20 złotych za takie konto?
Na miejscu autora nawet bym nie odpisywał na Twoje wiadomości.

zawpork

Cena kup teraz 450zł.
Licytacje od 1 zł są bez sensu. Zazwyczaj autorzy takich licytacji zastrzegają sobie prawo,
wycofania oferty. Dobrze że Zawpork podał cenę. Rozumiemy że cena nie podlega negocjacji?
Do kiedy trwa licytacja?
I czy jeśli ktoś wygra to sprzedajesz czy sprzedajesz jeśli cena cię zadowoli?

zawpork

(02.02.2013, 17:25)era9889 napisał(a): [ -> ]Do kiedy trwa licytacja?

Jeśli cena mnie zadowoli, to by było bez sensu, żeby sprzedawać chomika za cenę nieproporcjonalną do jego jakości, jak nie będzie chętnych, to sprzedam chomika za niższą kwotę.
(02.02.2013, 17:25)era9889 napisał(a): [ -> ]Do kiedy trwa licytacja?

era nie mysl ze za 100zl kupisz ;D
Stron: 1 2