Witam. Chcialem Komuś z Was sprzedac transferu do wykorzystania na chomikuj.pl Transakcja bedzie polegac na tym, że zachomikowuje pliki do ktorych podasz mi linki do folderu z free transferem. Oczywiscie nie musisz wykorzystac calego transferu jednorazowo.
Cennik :
1zl - 2gb
5zl -11 gb
15zl - 34gb
50zl - 120gb
Czas wykorzystania to 2 miesiace.
Platnosc przelewem bankowym.
Na Allegro można bez trudu znaleźć znacznie lepsze oferty cenowe niż Twoje. Tak na szybko: 5GB - 1.60zł, 10GB - 2.70zł, 25GB - 6.50zł.
Współużytkownikom forum wypadałoby oferować niższe ceny niż te ogólnodostępne a nie je jeszcze windować w górę. Pomijając oczywiście fakt możliwości blokady konta.
Pozdrawiam.
To ja 200GB próbuje za 25 zl i nikt nie chce kupić narazie
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
chciałbym nabyć punkty na chomika w zamian za paypal tylko taką mam możliwość , mieszkam za granicą
Gerd1 nie można już przelewać punktów. Jedynym sposobem teraz jest kupić konto z transferem lub jak ktoś ci free udostępni.
a tu u gory kolega oferuje 200 gb za 25 zeta, cos takiego szukam ale troche wiecej
(24.01.2013, 11:38)gerd1 napisał(a): [ -> ]a tu u gory kolega oferuje 200 gb za 25 zeta, cos takiego szukam ale troche wiecej
Dokładnie przeczytaj co autor wątku oferuje, nie oferuje on punktów tylko transfer ze swojego chomika (kupujesz transfer a właściwie free na wybrane przez Ciebie pliki).
aha super , to ja w takim razie szukam tłustego chomika , dzieki za informacje
(24.01.2013, 12:00)gerd1 napisał(a): [ -> ]aha super , to ja w takim razie szukam tłustego chomika , dzieki za informacje
Na koncie mam już 2080GB transferu dozbieram do 5000GB i zobaczymy co z tym zrobić
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Na profilu azazela czytałem niedawno jak dawał free że jest ograniczenie i max można mieć na chomiku 2 tb. Więcej się nie da tak pisał.