Ema
Mam pytanie czy na chomiku mogę podawać link z adfly który prowadzi do hasła do folderu.
czy podlega to pod:
Cytat:Konto nie może być wykorzystywane do działalności komercyjnej lub wspomagania tej działalności w jakikolwiek sposób. Przez działalność komercyjną rozumie się także umieszczanie przez Użytkowników reklam w jakichkolwiek Jednostkach Treści funkcjonujących w ramach Serwisu, a także inne formy czerpania korzyści majątkowych z posiadania Konta.
Według mnie chomikuj na pewno jeśli to zobaczy zablokuje ci konto i da powód i wycinek ten co dałeś. Ponieważ wykorzystujesz w ten sposób konto chomikuj jako reklamę która służy zarobkowi na innym portalu.
Nie możesz podawać
Grozi za to blokada konta.
Jak już przedmówcy napisali wcześniej, nie możesz podawać linków do adf.ly ponieważ jest to działalność komercyjna i na 99% zablokują Ci konto (mnie tak kiedyś zablokowali 2 konta, po usunięciu linków odblokowali).
Nie obejdziesz tego, to jest wykorzystywanie komercyjne w celach zarobkowych i koniec
Serwis jest po to aby właściciele zarabiali a nie użytkownicy i nie dadzą sobie wyrwać żadnej kasy. Możesz spróbować (np. zakładając drugie konto) co się stanie i czy zablokują.
Stare powiedzenie pszczół mówi: "Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana".
A jak ja dam linki nie do swojego chomika np nagrywam gre na pc wrzucam na yt i daje link z przekierowaniem na jakiegoś chomika który ma tę gre to co mi zrobią
Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Możesz spróbować jak nie masz dużo pkt. Ale oni nie dadzą zarobić już nawet głupie przelewy wyłączyli... Ja już dawno nic z chomikuj nie ściągam.
(24.01.2013, 22:19)closer9 napisał(a): [ -> ]A jak ja dam linki nie do swojego chomika np nagrywam gre na pc wrzucam na yt i daje link z przekierowaniem na jakiegoś chomika który ma tę gre to co mi zrobią
Proponuję zapoznać się ze znaczeniem słowa "komercyjne" a dopiero potem wymyślać plany na "obejście" albo zadawać inne dziwne pytania.