Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Pożyczę kwotę 23 złote do czwartku :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Tak jak w temacie. Pożyczę od kogoś kwotę 23 złote, ale musi to być osoba mająca dostęp do przelewów internetowych. :)

W poniedziałek oddaję wpłacając na poczcie, więc kasa powinna być u was najpóźniej w czwartek. :)

Osoby, które chciałyby mi pomóc, proszone są o kontakt PW. :)
Żeby nie było ja Rolika polecam pożyczałem mu nie raz zawsze oddawał, ja obecnie pożyczyć nie mogę ponieważ sam praktycznie nie mam kasy.
(25.01.2013, 23:04)Rolik napisał(a): [ -> ]Tak jak w temacie Pozycze od kogos kwote 23 zlote, ale musi to byæ osoba majaca dostep do przelewów internetowych :)

W poniedzialek oddaje wplacajac na poczcie wiec kasa powinna byc u was najpózniej w Czwartek :)

Osoby które chcialy by mi pomóc proszone sa o kontakt PW :)

Postaram się pomóc.
Wiadomość na PW ślę...
Stary, trza było uderzać bezpośrednio na gg ;) Jak coś, służę pomocą od ręki ;)
Sprawa poszła gładko niczym rymy z ust nowojorskich królów rapu.
Pozdrawiam.
Pieniążki zostały dzisiaj wpłacone na poczcie. :) Więc myślę, że będą u ciebie max w piątek. :)
Nie ma sprawy. U mnie w piątki standardowo pizza przy piwku, więc mogą dojść i na przyszły tydzień ;)
Dziękuję i pozdrawiam.
Transakcja Przebiegla Pomyslnie :) Polecam interesy z MrCookie jest bardzo uczciwym Gosciem, czym zyskal sobie mój pelny szacuek :)