Mam do was takie pytanie : Czy będzie Wiedźmin 3 ?
gram.pl napisał(a):Na tym nie koniec nowych informacji. Niebawem zapowiemy nasz następny projekt, który jest znacznie bliżej ukończenia. I tak, to także będzie gra z otwartym światem i intensywną fabułą. Możecie się domyślać, o jakiej produkcji mówimy ;-). 5 lutego wszystko będzie jasne.
Gra z otwartym światem, intensywną fabułą i to w dodatku taka, której istnienia możemy się domyślić? Trudno wyobrazić sobie inny scenariusz niż ten, w którym chodzi o Wiedźmina 3. Uzbrójmy się jednak w cierpliwość na ten niecały miesiąc, dzielący nas od oficjalnego ogłoszenia.
O to fajnie . Kurcze tylko oficjalnego trailera nie mogę znaleźć.
Chyba jeszcze nie ma, ale znalazłem coś innego:
Może zrobimy odliczanie do zapowiedzi Wiedźmina 3 ?
Nicholas. To nie jest trailer z Wiedźmin 3 tylko epilog z Wiedźmin 2 edycja rozszerzona. Wiem bo grałem i po napisach końcowych był ten filmik.
Tak też napisałem, że trailera jeszcze nie ma, a jako zamiennik dodałem powyższy filmik

Dowiedziałem się z tego filmiku ,że Wiedźmin 3 będzie w 2014 roku .
Ja z niecierpliwością czekam na wiedźmina, pierwsza część mnie urzekła, dwójka no trochę mniej. Ale jerzeli będzie tak jak zapowiadają to będzie to niesamowita gra. Tylko jeszcze ciekaw jestem jakie wymagania

O ile mi wiadomo to teaser już był. Samo logo wiedźmina i tyle.