Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Konto na chomikuj
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam
mam na sprzedaż konto na chomikuj.
WŁASNY UPLOAD: jakieś ~2300 GB
Zachomikowane: ~1800 GB
Konto posiada CM PRO i Chomikera.
Na chomiiku znajduje się 60GB nielimitowanego transferu.
Konto zarabia z zachomikowanych plików średnio 2 000 punktów.

Osobom zainteresowanym podam link do konta.
Możliwa zaplata doładowaniem lub przelewem.
Więcej info gygy: 20363113
jaka cena cie interesuje? i czy mogłabym zobaczyc chomika?
dam 50 zeta
Cena Kup teraz to 85zł (tylko przelew)
Oczywiście można licytować:) AUKCJA

Konto od wczoraj ma kłódkę
zarobki:
dziś - 1450
wczoraj - 3790
jest w polecanych chomikach u 438 osob
Posiada szablon do okladek z nickiem
Jest menu, obraz reklama do CHR
Gratis dorzucam fanpage chomika który ma 83 lajki :)
Nie chce się wtrącać ale według mnie chcesz za dużo. Konto zarabia/ło bardzo mało. To że ma messangera to jak dla mnie minus ponieważ kto ma tego bota ma captche co 5 reklam. I program ogólnie wolno chodzi w porównaniu do chomiczkuj messangera.

Ja mam chomika prawie 3 tyś giga własnego up nic chomikowane i co dzień zarabia około 60 tys punktów. W takim razie ja za swojego musiał bym chcieć z 150 zł.
(29.01.2013, 17:07)Damianoslawp napisał(a): [ -> ]Nie chce się wtrącać ale według mnie chcesz za dużo. Konto zarabia/ło bardzo mało. To że ma messangera to jak dla mnie minus ponieważ kto ma tego bota ma captche co 5 reklam. I program ogólnie wolno chodzi w porównaniu do chomiczkuj messangera.

Ja mam chomika prawie 3 tyś giga własnego up nic chomikowane i co dzień zarabia około 60 tys punktów. W takim razie ja za swojego musiał bym chcieć z 150 zł.

fakt
(29.01.2013, 17:07)Damianoslawp napisał(a): [ -> ]Nie chce się wtrącać ale według mnie chcesz za dużo. Konto zarabia/ło bardzo mało. To że ma messangera to jak dla mnie minus ponieważ kto ma tego bota ma captche co 5 reklam. I program ogólnie wolno chodzi w porównaniu do chomiczkuj messangera.

To ja chetnie Twojego wezme ;D
No cóż chłopczyna się napracował to jakiś zysk chce mieć z tego chomika ;)
jak widać nie liczy się ilość a jakość bo ponad 2000GB własnego ulpoadu to bardzo dużo a zarobi malucieńkie niestety
closer ja jak pisałem mam prawie 3 tys giga własnego up nowości tylko i przeważnie dostawałem 60 tys za dzień w sobotę i niedziele ponad 100 tys.
Stron: 1 2