Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Najważniejsze miejsce w Twoim domu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Każdy z nas ma zapewne ulubione pomieszczenie swojego domu. Dla jednych jest to sypialnia, w której ochoczo leniuchują, dla innych przydomowy warsztat w garażu, gdzie godzinami majsterkują i rozkładają domowe sprzęty na czynniki pierwsze.

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcSyj_T6qcDT2pZKpAvh7SM...tkfmAIAHYQ]

Moimi ulubionymi częściami domu są kuchnia i łazienka. Kuchnia - wiadomo dlaczego, pichce tam sobie swoje ulubione obiadki a unoszący się w niej zapach wprawia w istną ekstazę. Łazienka natomiast z racji swej przytulności i aromatów wonnych kosmetyków jest dla mnie miejscem relaksu i testów biologicznych (spokojnie, chodzi tylko o nowe maseczki i balsamy :D)

Jaka jest wasza ulubiona część domu i dlaczego lubicie ją bardziej od pozostałych?
Powiem Ci, że chwilę musiałem się zastanowić nad tym pytaniem. Konkurencja silna, ale wybrałem swojego faworyta. Wychodzi na to, że jestem chyba masochistą, bo najbardziej lubię swoje biuro, heh. Może dlatego, że traktuję to pomieszczenie również jako swoją bibliotekę, jaskinię, w której przesiaduję całymi nocami, mając czas wyłącznie dla siebie.
Nie będę oryginalny wręcz przewidywalny.
Moim ulubiony miejsce jest pokój ala "komputerowy" - czyli najzwyczajniej mój pokój.
Uwielbiam w niej przesiadywać, mam podobnie jak Buhaj. Siedzę całymi nocami z dala od innych
domowników. To moja twierdza do której wstęp mam tylko ja.
Ja nie będę oryginalna z moim wyborem. Będzie to łazienka, która czasem staje się moim azylem. Moc zapachów i możliwość relaksu przy ulubionej książce jest dla mnie zbawienna. Traktuję to miejsce wyjątkowo osobiście.
To prawda, a najlepiej takie łazienki mieć przy sypialni. Oaza relaksu.
Moim ulubionym miejscem w mieszkaniu jest kuchnia, bo lubię gotować poza tym jest to chyba najbardziej nasłonecznione miejsce u mnie w domu, przez co siedzi się tam bardzo przyjemnie ;)
Ulubione? mój pokój, gdyż tam mogę odpocząć:) I kuchnia, ponieważ kocham gotować i jeść! c(*_*c)
Moje ulubione miejsce jest pokój,gdyż zamykam dziwi na klucz a wtedy mogę się skupić na wszystkim. Czasami nawet lubię powspominać dawne rzeczy.
Mój pokój. To miejsce tylko dla mnie. Tam mogę sobie w ciszy, spokoju i samotności odpocząć po ciężkim dniu. Oprócz tego łazienka :D lubię długie kąpiele
Najważniejsze jest moje łóżko :-P Mam pokój z bratem, więc tylko tam mogę się odizolować od wszystkich i wszystkiego ;-) no i oczywiście łazienka - co prawda reszta godzinki jest z tego średnio zadowolona ale trudno :-P
Stron: 1 2