Siemka wszystkim
Znacie może jakiś podobny serial do Teen Wolf ( Nastoletni Wilkołak)
Najbardziej mi w tym serialu podobał się humor aktorów i głownie dlatego powodu szukam, takiego podobnego serialu i także dla dobrej fabuły. Ale od razu mowie ze Sag zmierzch jakoś mi do gustu nie przypadła.
*Pamiętniki wampirów* najlepszy serial nawet lepszy od *Teen Wolf* Głownie o wampirach i wilkołakach, *supernatural* (nie z tego świata) genialny różnych potworach duchach demonach aniołach wampirach itp.Te dwa najlepsze. Dobry jest też Pod osłoną nocy o wampirach niestety tylko 1 sezon ale jak ktoś lubi wampiry to warto obejrzeć. *Tajemny Krąg* Nawet niezły głownie o czarownicach .*Dawno dawno temu* tez niezły taki sci-f ale o baśniach. *Być człowiekiem* wersja UK była dla mnie najlepsza teraz oglądam wersje US też nawet nawet to o wampirach wilkołakach i duchach. *Czysta krew* o wampirach ledwo dałam rade obejrzeć pierwszy odcinek straszne dno też o wampirach ie polecam ale znam ludzi którzy lubią. *Herosi* o ludziach którzy maja różne moce świetne tez sc-f. *4400* podobnie jak herosi tylko tu ludzie po uprowadzeniu pojawiają się z różnymi zdolnościami dość ciekawe.* El Barco Statek * sci-f ale bez potworów trochę horror trzyma w napięciu każdy odcinek godny polecenia. *Terra Nova* sci-f o dinozaurach niestety tylko 1 sezon. Walking Dead o zombi mi się nie podobał dwa odcinki obejrzałam.* Angel- anioł ciemności* O wampirach i potworach Główny bohater to wampir super serial. *Buffy postrach wampirów *mi się nie podobał ale niektórzy lubią.
*Więzy Krwi* o wampirach horror ale detektywistyczny.*Dark Angel* Super serial o ludziach którym namieszano w dna stworzonych sztucznie. *Roswell w kręgu tajemnic o ufo* fajny. Mam nadzieje że troche pomogłam
Dzięki chyba wybiorę sobie the walnking dead. Tak w ogole to nie za bardzo aby byly w tych serialach wampiry, co bardzo mi sie podobało w 1 sezonie teen wolf że one tylko czasem straszyly i tam jakiś był też wątek miłosny, a nie jak w sądzę zmierzch w kolko to samo, głównie w tym serialu teen wolf zależało mi na humorze jaki był przedstawiany i fabule.
Angel anioł ciemności też jest dużo humoru
the vampire diaries, the original, STAR-CROSSED, the 100 i mniej fajny Bitten