Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Szybcy i Wściekli 6 - Zwiastun
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Kilka godzin temu w sieci pojawił się zwiastun nowego Fast and the Furious

Wiadomo że komercyjna kaszanka, ale i tak obejrzę, bo w końcu to Szybcy i Wściekli!
Dokładnie, jak dla mnie film powinien skończyć się na piątej części pozostawiając po sobie miłe wrażenia.
Szóstka to ciągnięcie tej samej historii i robienie z tego filmu telenoweli. Film oczywiście obejrzę ponieważ
widziałem wszystkie poprzednie części ale cudów się nie spodziewam.
5 była świetna więc mam nadzieje że 6 przynajmniej dorówna 5 tak czy inaczej trzeba będzie obejrzeć :)
No nie wierze .. Reżysera chyba poniosła wyobraźnia.
Żeby czołgi strzelające pociskami w Szybcy i Wściekli ?
Ja to chętnie obejrzę, pomimo że powinno się skończyć na piątej części.
To się nie nudzi

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Jasne że się nie nudzi. Znów będzie męska zabawa!
Szybcy i Wściekli 6 tak jak i 5 część serii według mnie straciła już swój urok z filmu o nielegalnych ulicznych wyścigach i tuningu samochodowym zrobił się film akcji, jako, że jestem fanem tej serii z niedoczekaniem czekam na premierę filmu, ale wiem, że to już nie będzie to co w pierwszej, drugiej i trzeciej części która była zaprezentowana nie chronologicznie ponieważ część trzecia była kontynuacją czwartej ale według mnie te pierwsze 3 części były najlepsze.
Dziś natrafiłem na finalny trainer zapowiadający premierę na 24 Maja 2013r.

Trailer był już długo na Filmweb.pl.
Według mnie spoko, że jest 6 część no ale z zwiastunu wynika, że nie będzie już nielegalnych wyściów. Już w 5 części było ich mało. Tytuł filmu przestaje pasować :D.
Moja przygoda z tą serią skończyła się chyba na Tokyo Drift... Swoją drogą, dobry film. Pomyśleć, że już 6 wychodzi... Typowe kino akcji, coś dla zabicia czasu, kiedy mamy go nadmiar.
Stron: 1 2