09.02.2013, 20:13
JEZELI CHCESZ OBEJRZEC FILM ZA DARMO WEJDZ W TEN LINK
Film rozpoczyna się gdy Profesor Richard Gere znajduje porzuconego psa Hachiko na dworcu kolejowym.Richard Biorąc go pod swój dach i opiekując się nim wykazał swoją miłość i zainteresowanie psem.
między Profesorem a znalezionym psem zrodziła się nadludzka więź, wszędzie chodzili razem, hachiko odprowadzał Bohatera na Dworzec kolejowy a następnie czekał tam na przyjście pana.
pewnego dnia profesor zmarł na uczelni, Córka Richarda razem ze swoim mężem wzięli "osieroconego" psa do siebie jednak ten uciekł i powrócił na dworzec tam przez kolejne 10 lat czekał na swojego pana dzień w dzień niezważając na pogodę czy była to zima czy lato czekał na swego pana.Pewnej nocy hachiko poszedł na plac koło dworca i tam czekając na swego pana usnął wiecznym snem
Japończycy obchodzą każdego roku święto ku czci Hachiko.
Mam nadzieję że dobrze napisałem
obejrzyjcie ten film , bardzo was o to prosze. Nie pozalujecie a jeszcze podziekujcie mi za to ze wam ten film pokazalem
Ps.Ogladajac a raczej przezywajac ten film plakalem jak niemowle. Po zakonczeniu sie filmu o dziwo pierwsza moja mysl byla taka co by bylo jakby moja "Laja" zmarla , co by sie ze mna dzialo bylbym bez zycia czy po czasie zapomnialbym o niej??? .
Film warty polecenia i dlatego dalem ten watek specjalnie dla tych co nie wiedzieli ze taki film isnieje