Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Grafika - elementy menu PSD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2

Assassin-X

Krótko i na temat . Stworzone na potrzeby trackera ale mogę dostosować do każdej strony. W cenie plik psd wysokiej rozdzielczości + ASL tekstu.

Cena 25zł paypal / doładowanie Orange 25zł .

[Obrazek: belkag.png]

Wygląd na trackerze :

[Obrazek: podkd.jpg]

Wszelkie informacje na PW forum bądź GG : 41590601

Wszystkie prawa zastrzeżone DFM 2013.
25zł za menu do strony:OO Za taką cenę można kupić cały szablon.
Czy ja dobrze rozumiem że za menu pokazane wyżej chcesz 25 złotych?
Chyba "troszkę" przesadziłeś. Wątpię aby ktoś był zainteresowany - menu jest spoko ale
nie za te pieniądze.
o.O
nie przesadziłeś ?

Assassin-X

Nie nie przesadziłem . Miesięczne koszty utrzymania serwera na dobrych trackerach to koszt rzędu 800-1200 zł więc 25 zł za menu dla takiej strony to nic ;)
Zainspirowałeś mnie, takie cuś mi wyszło: [Obrazek: menubaru.png]

Assassin-X

Teraz zakoduj na potrzeby tbsource 1.5 ;)
(18.02.2013, 19:22)Assassin-X napisał(a): [ -> ]Teraz zakoduj na potrzeby tbsource 1.5 ;)

Zwracam honor Takjest
(14.02.2013, 06:20)Assassin-X napisał(a): [ -> ]Nie nie przesadziłem . Miesięczne koszty utrzymania serwera na dobrych trackerach to koszt rzędu 800-1200 zł więc 25 zł za menu dla takiej strony to nic ;)
Assassin-X nie obraź się, ale mnie nie obchodzi jaki jest koszt utrzymania serwera. Element strony moim zdaniem jest za drogi. Wycenił bym go na jakieś 5 zł z kodem. Oferta jest śmieszna bo jak już wcześniej pisałem, za takie pieniądze można kupić cały szablon, łącznie z kodem. Na rynku jest tyle webdesignerów, że wykonają takie zlecenie bardzo tanio.
(18.02.2013, 19:22)Assassin-X napisał(a): [ -> ]Teraz zakoduj na potrzeby tbsource 1.5 ;)

Zakodowanie menu do tbsource to dokładnie 10 minut z zegarkiem w ręku (tbsource jest jednym z silników do których zakodowanie skórki jest dziecinnie proste), zrobienie grafiki to też chwila (przynajmniej tej którą prezentujesz), więc nie wciskaj ludziom kitu że to co zrobiłeś jest warte 25 zł bo nie jest tyle warte.
Stron: 1 2