Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Jak myślisz, ile zdjęć w ciągu 68 sekund potrafi wykonać smartphone?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Już niedłygo premiera flagowego smartphone Sony, czyli XPERIA Z. W innych krajach recenzenci dostali model prototypowy i przetestowali aparat który ma niebagatela 13.1 Mpx rodzielczości, oraz przetwornik Exmor RS który zapobiega zbyt dużemu naświetleniu obiektu poprzez Słońce. Okazało się, że XPERIA w ciągu jednej sekundy potrafi zrobić 10 zdjęć, a w ciągu 68 sekund wykonał bagatela 999 zdjęć !

Poza tym smartfon napędzany jest procesorem o częstotliwości 4x 1,5Ghz (SnapDragon S4 Pro), układem graficznym Andreno 330 oraz pamięcią ram 2GB.

Sami zobaczcie :
Nom konkurent s3 i 5s każdy producent wydaje jakiegoś potwora w swojej kolekcji

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
A za kilka lat to będzie norma, lub niższa półka cenowa :D Bo wtedy wejdą smartfony z przeźroczystymi i giętkimi ekranami ;)
Telefon niczego sobie, z ciekawości wczoraj wybrałem się do salonu przetestować, i muszę powiedzieć rewelacja ^^
Tylko cena mogłaby być niższa :P
A mógłbyś powiedzieć, jak działa głośnik przy muzyce ?
Damian muzyki nie słuchałem.
Ale jak pójdę jakiś inny telefon przetestować, to sprawdzę to dla cb. :P
Chętnie sam bym poszedł, ale ja z małej mieściny i nie ma gdzie sprawdzić... tylko marne mediaexpert jest i biedronki ;(
(19.02.2013, 17:15)WazzUp napisał(a): [ -> ]Telefon niczego sobie, z ciekawości wczoraj wybrałem się do salonu przetestować, i muszę powiedzieć rewelacja ^^
Tylko cena mogłaby być niższa :P

Możesz napisać w którym salonie testowałeś ?
Bo ja wszystkie salony w Krakowie sprawdziłem i nigdzie go nie mają jeszcze a chcę kupic ten telefon.
Od jutra będzie, chyba że się spóźnia :)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Stron: 1 2