14.02.2013, 15:29
Witam na mojej aukcji, dziś do sprzedania mam konto w popularnej grze jaką jest League of Legends.
Konto znajduje się na serwerze Eeast, w sumie jest na nim 46 postaci, a do 13 z nich posiadam skórki, oto lista:
-Akali Krwawego Księżyca-
-Nieskrępowany Alisar-
-Długorogi Alistar-
-Faraon Amumu-
-Darius z Biokuźni-
-Mecha Kha Zix-
-Kog'Maw Królowej-
-Bot Nunu-
-Pentakill Olaf-
-Zmechanizowany Rammus-
-Lodowy Shen-
-Sivir z PAX-
-Taric w zbroi z Piątego Wieku-
-Tristana - Riot Girl-
Na koncie znajduje się również legendarna skórka do bohatera "NUNU", oraz "pół legendarna" do "Kha'zix"
Konto ma ok. wygranych, aktualnie znajduje się na nim 252 RP i 1331 IP.
IP na co dzień przybywa, staram się chociaż robić pierwsze wygrane.
Konto sprzedaje ponieważ nie mam czasu na grę (szkoła i inne sprawy) , myślę iż allegrowicz który wygra aukcję będzie na 100% zadowolony.
W razie pytań proszę pisać 12470084 lub [email protected], zazwyczaj odpisuję w godzinach wieczornych,
dziękuje i pozdrawiam Adam S.
Konto znajduje się na serwerze Eeast, w sumie jest na nim 46 postaci, a do 13 z nich posiadam skórki, oto lista:
-Akali Krwawego Księżyca-
-Nieskrępowany Alisar-
-Długorogi Alistar-
-Faraon Amumu-
-Darius z Biokuźni-
-Mecha Kha Zix-
-Kog'Maw Królowej-
-Bot Nunu-
-Pentakill Olaf-
-Zmechanizowany Rammus-
-Lodowy Shen-
-Sivir z PAX-
-Taric w zbroi z Piątego Wieku-
-Tristana - Riot Girl-
Na koncie znajduje się również legendarna skórka do bohatera "NUNU", oraz "pół legendarna" do "Kha'zix"
Konto ma ok. wygranych, aktualnie znajduje się na nim 252 RP i 1331 IP.
IP na co dzień przybywa, staram się chociaż robić pierwsze wygrane.
Konto sprzedaje ponieważ nie mam czasu na grę (szkoła i inne sprawy) , myślę iż allegrowicz który wygra aukcję będzie na 100% zadowolony.
W razie pytań proszę pisać 12470084 lub [email protected], zazwyczaj odpisuję w godzinach wieczornych,
dziękuje i pozdrawiam Adam S.
League of Legends -EAST- BOT NUNU LINK DO AUKCJI