Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Serwer Minecraft.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciał bym zaprezentować wam „Mój” serwer do gry Minecraft.
Posiadamy kanał na Team Speak 3 (public-ts3.pl) na którym panuję miła atmosfera
Zainstalowana jest paczka modów DNS (Najnowsza)
Czym jest DNS ?

http://www.youtube.com/watch?feature=pla...pN21HasRVE#!

Paczka DNS-TEHPACK jest aktualizowana co tydzień,
Nasza ekipa liczy na razie 5 osób więc nie jest tłoczno a serwer potrafi o wiele więcej pociągnąć.
-----FOTO KARCZMY----
-----FOTO MASZYNERI----
----FOTO ELEKTROWNI---

Ta elektrownia zasili w przyszłości cały serwer.
W paczce oczywiście nie mogło zabraknąć moda ThaumnCraft-3
Czym jest ThaumnCraft-3?

Mamy zamiar również nagrywać filmy na YouTube i osoby z którymi będzie dobrze przebiegała współpraca mogą liczyć na role

Jak dobrze wiecie serwer Minecraft'a nie jest darmowy, dlatego damy wam parę dni na przetestowanie naszej maszyny, i zapoznanie się z całą maszynerią (Coś w stylu demo :P)
Gorąco zapraszamy, jeśli nie znasz się za bardzo na tych modyfikacjach, to powiemy ci co i jak.
Z nami obczaisz te mody
Rozgrywka jest w trybie Surviwal
Jeśli jesteś zainteresowany pisz na gg: 3608063 [Obrazek: status.asp?id=3608063&styl=styl] lub na fanpage.

ADNOTACJA:
Odradzamy graczom o słabych komputerach
Hmmm, gram w mc do rozrywki może bym spróbował, mogę spróbować ale później server będzie tylko dla premium ?
Serwer jest dla każdego :P nawet no premium
Jak wbić na niego ?
Co miałeś na myśli na razie za free server jest, to co później będzie się działo ?
Jak wiadomo na razie do 28 mamy go opłaconego nie ukrywam składki by się przydały
Dobra, ale dasz coś do dostępu czy muszę na gg uderzać :D Bo nie chce mi się fatygować
Tu masz link do paczki modów napisz nick jakiego będziesz używał
http://goo.gl/2xhfL
rozpakowujesz paczkę i wchodzisz do folderu i szukasz pierwszej lepszej jawy i instalujesz

I przy instalacji zaznacz aby instalowało optifine :) standard

Ja szykuje się teraz na imprezkę do kumpli wiec jak coś to pisz do kumpla na gg 8333380 to cię dodamy itp