Odjechani.com.pl

Pełna wersja: 200 Lat dla WazzUp - 19 Urodziny!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Wazz, 500 lat, szczęścia, miłości dużo radości, pięknych kobitek i strumienia wódki!
Najlepszego, piekielnego życia stary - tylko o forum nie zapomnij :P
Najlepszego :) (ale jesteś stary :P )

Assassin-X

Stówka bracie ! :)
Lucek wsiego najlepszego! Wiecznej młodości i samych dziewiętnastek na drodze życia:D
Jeszcze rok i dwójeczka się ukaże, starzejesz się :P
Wszystkiego co najlepsze!
Naj Naj Najlepszego w dzisiejszym dniu Ci życzę.
Wszystkiego Najlepszego kochany sąsiedzie i samych pijanych dni oraz żyj tak długo ja, tylko możesz.
Niech ci gwiazdka pomyślności, nigdy nie za gaśnie a kto z nami nie wypije niech go piorun trzaśnie.
Dziewiętnaste urodziny, no popatrz :)

W tym jakże radosnym dniu, chciałem życzyć Ci, Kolego, może nie do końca standardowo, ale jakże szczerze - Wszystkiego najbardziej objechanego!

Nie będę winszował Ci gwiazdki z nieba, gdyż nie jesteś kobietą, dlatego myślę, że ta willa z basenem, ferrari w garażu, mały prywatny harem w domu i multum pieniędzy na koncie, może być strzałem w dziesiątkę ;) Do tego sztab ludzi, którzy zarządzać będą Twoim bytem, tak abyś Ty miał wieczne wakacje! Szczęście będzie tu konsekwencją, a zdrowie przy tak bezstresowej wegetacji, koniecznością ;)

Jesteś starym forumowym weteranem, który towarzyszy nam od dawna. Dałeś poznać się wszystkim od najlepszej strony. Obdarzyliśmy Cię zaufaniem, a Ty, jako przyjaciel forum, nigdy nas nie zawiodłeś. Cieszymy się, że jesteś z nami, Lucek ;)

Sto lat, Stary!
Wszystkiego najlepszego, Lucuś! :)
(Jak ja Ci zazdroszczę tych dziewiętnastu lat...)
Stron: 1 2