Odjechani.com.pl

Pełna wersja: połączenie "modułu" z ikonkami z "modułem" w topie.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Prośba o pomoc do naszego grafika adam-as. Jak zauważyć można chłopak jest wszechstronny.

Zanim coś napiszesz zapoznaj się z tą stroną Top lista Barona i przeczytaj ten wątek

W szczególności zwróc uwagę na pomysł chomika adam-as:
(14.02.2011, 02:15)adam-as napisał(a): [ -> ]Połączyłbym "moduł" z ikonkami z "modułem" w topie czyli banerem
samej toplisty.

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad pomysłem adam-as... jakby to zrobić adamie? Masz może jakiś pomysł albo ciekawy kodzik?

Chciałbym abyśmy w tym wątku popracowali nad połączeniem menu z banerem top listy w jedną całość... niestety nie mam pomysłu jakby to mogło wyglądać.
Na początek zastanów się w jakim temacie chcesz mieć ogólnie cały top. Jeżeli chcesz utrzymać motywy drewna, powinieneś poszukać inspiracji na sxc.hu oraz poszukać nowych ikon!.
Pamiętaj, jak decydujesz się na odświeżenie wizerunku, zmiany muszą być widoczne. Nie wykorzystuje się tych samych ikon.

Baner w topie z sygnaturą "Sarthony" - rozumiem, że Sarthony podpisała się na swojej pracy w zamian za darmowe wykonanie, ale dla Ciebie jako właściciela toplisty nie jest to dobre rozwiązanie. W sieci jest sporo materiałów na ten temat - poszukaj w szablonach stron www motywów drewnianych. Naprawdę można nabrać natchnienia przeglądając szablony stron www lub obrazki na sztokach graficznych jak sxc.

Dopiero po ustaleniu wizji projektu, można kombinować dalej...
To co tu napisałem jest bardzo czasochłonne, ale opłacalne.