Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Konto Shell
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam chciałbym kupić konto shell głównie do uploadu na chomikuj. Za konto na miesiąc mogę zapłacić 70gb transferu oczywiście ilość gb do negocjacji. W sprawie uzgodnienia szczegółów proszę o kontakt na gg 40841130.
70gb za takie konto to nic za 700GB nie wiem czy ktoś ci się zgłosi teraz wszyscy chcą prawdziwy hajs bo sam chciałem kupić koleś zaśpiewał 150zł miesięcznie odrazu mi się odechciało

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
Za shella 150 zł??? na ishell są i po 20 zł za miesiąc.
No tak jak powiedział kolega wyżej, ofertę za 20 zł możesz spotkać na ishell.pl ale nie tylko te i wiele więcej sprawdź:)
To mógłby ktoś wykupić to się naprawdę opłaca ja oferuję 70gb a na chomikuj jest 50gb za 46 zł
A powiedz jaka by cie oferta interesowała, wejdź na stronę z kontami shell (ishell.pl) i więcej o tym opisz, może ktoś chętny się zgłosi :)
Ale wydaje mi się że w twoim przypadku był by również problem z zauafaniem, tzn. nie masz żadnej reputacji, ujemne punkty itp... Nie zrozum tego źle, ja nic nie sugeruje i nie mówię że jesteś nie uczciwy, jak cie uraziłem wybacz :)

Dobra, nawet jak masz już konto dane ip, hasło itp. To nie możesz i tak zmienić hasła czy jak się to nazywa, to osoba od której masz konto shell (nie myl z osobą od której dzierżawi się konto) to ta osoba i tak może korzystać z konta shell, chyba że by się udała z firmą która wynajmuje takie servery dogadać by zmieniła dane itp.
Interesuje mnie konto shell z ChomikBoxem to za 25 zł na miesiąc

To możemy mieć 1 konto na spółkę jeśli to wogule wchodzi w gre
Hbo u mnie masz nawet megahamster, więc możemy się dogadać. Cena 30zł.
Kapiszon ale mi o transfer chodzi a nie o zł
To raczej nikt za transfer nie będzie chciał, więc u mnie to odpada.