Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Solutionsoftware.pl - oszuści?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Najprawdopodobniej dzisiaj lub wczoraj, ta strona zmieniła mi ilość transferu na jaki był przydzielony moim klientom. Nikogo o to nie posądzam, lecz nie nastąpiło włamanie od kupujących lub osób trzecich, ponieważ nikt nic nie ściągał, a przez włamanie miał taką możliwość. Na kodach miałem powpisywane po prawie 1 TB ( tyle ile dało się maksymalnie wpisać). O stratach jakie poniósłbym wole nie wspominać. Dobrze, że zareagowałem w ciągu około 24h, bo nie wiem czy miałbym po co wracać na chomikuj.pl.

Jeśli czegoś nie rozumiecie to pytać. ;) Nie mówię, że ta strona jest zła, czy coś w tym stylu. Chciałem napisać o swoim problemie i może jednorazowej sytuacji.

Edit: Straciłem zaufanie niektórych klientów, a także musiałem dać im więcej transferu aby nie mówili, że okradam ich z transferu.
Nie wiem w ogóle o co chodzi. :D
Ja też nie bardzo. Pisz bardziej zrozumiale. Krótsze zdania a bardziej treściwe.

Chodzi ci o to że ktoś wykorzystał transfer tak? to da się prosto wytłumaczyć ktoś miał kod dostępowy. Może dawałeś komuś lub ci ukradł jakimś cudem. Bo raczej zarządca strony nie ukradł :)
Aha chyba chodzi o to, że free transfer mu przez tą stronkę zabrało... Tak oto chodziło???
U mnie na razie w porządku wszystko.

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
(20.02.2013, 19:49)Damianoslawp napisał(a): [ -> ]Ja też nie bardzo. Pisz bardziej zrozumiale. Krótsze zdania a bardziej treściwe.

Chodzi ci o to że ktoś wykorzystał transfer tak? to da się prosto wytłumaczyć ktoś miał kod dostępowy. Może dawałeś komuś lub ci ukradł jakimś cudem. Bo raczej zarządca strony nie ukradł :)

Tak chodzi o to, że pozmieniał transfer - każdy kod miał po prawie 1tb transferu. Nie dawałem nikomu kodu głównego.

Znam gościa, który to zrobił. Ma ktoś pomysł co ma teraz zrobić ?
Jak widać strona nie działa ............
Co z nim zrobić>? Teraz to poproś szefa strony by ci nowy kod przydzielił lub usuń dane do chomika :)
Ale jak nie będziesz korzystał z konta to kredyty stracisz.
Czekajcie jeszcze kilka dni i będą blokady konta.
Pisałem już o tym.
Może nie ;) naszło mi na myśl fajne powiedzonko. Nie strasz nie strasz bo się zes.... ;) Ale kiedyś na pewno blokady za to będą. :)
Stron: 1 2