Jak donoszą media, Kuba Wojewódzki chce wycofać się z udziału w następnej edycji popularnego programu "Mam talent". Nie wiadomo jednak co jest powodem tej decyzji. Czyżby stwierdził że ma dość? Kontrowersyjny a zarazem często zabawny Kuba, był "mechanizmem" napędzającym całą atmosferę panującą na planie. Sam osobiście nawet go lubię. Zobaczymy co pokaże czas. Niejednokrotnie, takie decyzje powodowały szum koło osób zainteresowanych ruchem koło siebie. Nie ma to jak "celebryci"
Ciekaw jestem kogo dadzą w jego miejsce. Kogo w Polsce znacie jeszcze z taka ciętą ripostą jak Kuba.
Jeśli to prawda to Mam Talent straci dużo - przynajmniej dla mnie, bo uwielbiam jego riposty. Częścią tego show jest sam Kuba Wojewódzki i wątpię, aby znalazł się ktoś podobny. Tak właśnie ostatnio myślałem jakby to było gdyby Kuba odszedł no i proszę... ale cóż przekonamy się w następnej edycji kto go zastąpi, chyba że jeszcze zmieni zdanie na co liczę.
Tak tylko gadają, robią szum by wzrosło zainteresowanie. Myślę iż nie zrezygnuje.
(29.03.2011, 23:18)KruchyFix napisał(a): [ -> ]Tak tylko gadają, robią szum by wzrosło zainteresowanie. Myślę iż nie zrezygnuje.
Też tak myślę Kruchy. Celebryci mają to do siebie. Poza tym Foremniak też wspomina o odejściu. Sposób na reklamę? Zrobić szum wokół jury.
Jednak (niestety) plotki się potwierdziły - Kubę zastąpi Robert Kozyra.
Cytat:Potwierdziły się plotki dotyczące zmian w show TVN. "Będę jurorem Mam talent!" – potwierdził serwisowi Plejada.pl swój udział w programie, Robert Kozyra. Były prezes oraz dyrektor programowy Radia ZET zastąpi Kubę Wojewódzkiego.
Pozostała część składu jurorskiego trio, czyli Agnieszka Chylińska i Małgorzata Foremniak, nie ulega zmianie. Kolejna edycja programu "Mam talent!" wystartuje na antenie stacji TVN już w jesiennej ramówce.