Witam wszystkich.
Specjalnie zarejestrowałem się na tym forum, gdyż trafiłem na dział chomikuj.pl, a w nim na temat opini bota dotyczącego chomika. Szukałem działu odpowiedniego na założenie tematu i myślę, że tem jest odpowiedni. Przechodząc do meritum sprawy mam pytanie dotyczące dość kontrowersyjnego oprogramowania jakim jest NK-Inviter.
Korzyst ktoś z tego? Nadmienię, iż jest to program zapraszający na nasza-klasa i facebook. Mam firmę i chcę rozpocząć reklamę. Na FB jest ona nie skuteczna, a na nk zbyt droga
Jeśli ktoś korzystał lub korzysta z aplikacji to proszę się wypowiedzieć. Nie będę podawał linku do forum żeby nie robić reklamy, znajdziecie w google jak wpiszecie nazwę programu.
Bardzo proszę o opinię i rady. Pozdrawiam.
Nie korzystałem z tego programu ale już sama domena (darmowa) każe się zastanowić na ile dobry i bezpieczny jest to program.
Używając tego typu programów należy uważać żeby nie stracić haseł do swoich kont.
Jeśli bardzo chcesz używać akurat tego programu to odezwij się na PW wtedy wykonam audyt bezpieczeństwa tej aplikacji.
Odnośnie skuteczności tego typu programów:
Jeśli chodzi o NK to dawno już się tym nie zajmowałem jednak swego cZasu napisałem sobie program do zapraszania ludzi spełniających określone kryteria (miejsce zamieszkania, wiek itp.), program miał też funkcję wysyłania wiadomości.
Do FB posiadam program (również własnego autorstwa) dzięki któremu zdobywam znajomych, lajki i wysyłam wiadomości na tablice do znajomych.
Jeśli chodzi o sens stosowania takich programów to na pewno jest to spore ułatwienie ale nie należy zapominać o tym że nadmierne ich stosowanie może skończyć się banem, należy też zwracać uwagę na bezpieczeństwo aplikacji. Dlatego na wstępnie odrzucam wersje nulled, cracked i inne bo w większości są to aplikacje wykradające hasła lub zawierające wirusa. Wersje darmowe też raczej nie istnieją (przynajmniej nie spotkałem takich które by działały) a jeśli już to nie działają poprawnie lub ich działanie pozostawia wiele do życzenia.
(08.03.2013, 03:15)szalony napisał(a): [ -> ]Odnośnie skuteczności tego typu programów:
Jeśli chodzi o NK to dawno już się tym nie zajmowałem jednak swego cZasu napisałem sobie program do zapraszania ludzi spełniających określone kryteria (miejsce zamieszkania, wiek itp.), program miał też funkcję wysyłania wiadomości.
Szalony jaka jest szansa na to że udostępnisz wspomniany program ??
Mesajah napisał(a):Szalony jaka jest szansa na to że udostępnisz wspomniany program ??
Marna
Nie udostępniam za free żadnego ze swoich programów z kilku powodów:
1. Jak coś jest dobre to musi kosztować
2. Pisałem te programy dla siebie i nie zastanawiałem się nigdy nad ich rozpowszechnianiem
3. W sieci jest pełno podobnych programów (z pewnego źródła i dobrze działających ale oczywiście płatnych)
ok nie będę już pisał w tym wątku bo widzę że to tylko reklama Twojego programu.
Skąd tak myślę ? Zarejestrowałeś się na forum i tego samego dnia chwilę później napisałeś ten temat mimo że jest wiele tematycznych stron na których mógłbys napisać taki temat, w kolejnym wątku piszesz że zajmujesz się programowaniem więc dodałem 1 do 1 i tak mi wyszło.
Mimo to program przetestuję i napiszę tutaj swoją opinię o programie.