Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Strony podobne do solution
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam chciał bym się was zapytać czy znacie podobne strony do solutionsoftware za pomocą których można dzielić się transferem.

Piszczie tu lub na pw :)

Z góry dzięki :D

Mychaty

już był wątek w którym pisali o tym i również Ty bodajże tam sie wypowiadałeś to nie rozumiem po co zakładać nowy wątek?
Jeśli dobrze pamiętam podawali tam różne serwisy ale wiesz, lepiej z tego nie korzystać...
hasła z reguły na takich serwisach są nie szyfrowane albo szyfrowane słabo, pisane przez jakichś niezaawansowanych userów i potem są kradzieże :)
chomikdrop.pl jest aukcja na allegro zareklamował mi się na poczcie dzień przed włamaniem na stronę solution Podobna do tamtej nie wiem czy warto teraz ryzykować.
Znacie jeszcze jakieś?
Bepremium.pl w budowie też można będzie transfer sprzedawać

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
jeden koleś zrobił stronę mowie o solution która nie wypaliła i wszyscy papugują
Haha teraz będą powstawać klony jak grzyby po deszczu :D
Nie ma pewnego serwisu do sprzedaży transferu, te które są są bardzo amatorsko zrobione (niech wam będzie że się przechwalam :P ) i prawdopodobieństwo że sytuacja z solutionsoftware się powtórzy jest bardzo duże (żeby nie powiedzieć równe 100%).
Na dzień dzisiejszy nie trafiłem na serwis oferujący pośrednictwo w handlu transferem który byłby przyzwoicie zabezpieczony.
Ja teraz się tym nie zajmuje ale pytając z ciekawości. To co oferuje Intralogic czyli Shell na Windowsie jako pośredniczący itd. to jakie to ma tam zabezpieczenia ?

Mychaty

http://chomikdrop.pl/ przynajmniej jakoś wygląda, a nie jak SS :)
(10.03.2013, 12:03)pawel4325 napisał(a): [ -> ]Ja teraz się tym nie zajmuje ale pytając z ciekawości. To co oferuje Intralogic czyli Shell na Windowsie jako pośredniczący itd. to jakie to ma tam zabezpieczenia ?

Z tego co miałem styczność z programami i skryptami od Intralogic to wiem że nie są one zbyt opłacalne ale stopień bezpieczeństwa mają dosyć dobry.
Jednak shell musisz (z tego co wiem) kupić we własnym zakresie więc bezpieczeństwo zależy tylko i wyłącznie od wiedzy administratora takiego serwera, jeśli nie będzie on zabezpieczony to możesz być pewien że prędzej czy później ktoś Ci się na niego włamie.
No wiem, pamiętam że tam doradzali ale też nie mogłem się z ludźmi zgadać bo każdy chciał jak najtańszym kosztem to teraz mają...
Stron: 1 2