Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Nowa Sygnaturka :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Siemanko jak sie wam podoba zmodyfikowana sygnaturka?? :D Z napiskiem Odjechani.com.pl? :PP
Jest ok, nie jest szałowa, ale sam pewnie lepszej bym nie zrobił.

Mychaty

Lepszej bym zapewne nie zrobił ale i tak mi się nie podoba, ja uwielbiam jak wszystko jest przeźroczyste - dopasowane do panującego otoczenia, a to się ma nijako do Twojej sygnatury ;-)

Ogólnie ten napis na niebiesko trochę bije po oczach (tym bardziej na ciemnej szacie graficznej forum) i troszkę nie czytelne napisy na tej grafice :P
Do kitu !
W cale mi się nie podobają barwy, napis, kolor, itp... Sorry jak cie to zabolało Ale spróbuj coś od siebie zrobić....
A jak możecie, to dajcie mi jakieś wskazówki co dokładnie zmienić.
Napisów R4z3r i chyba klik wcale nie widać... Popatrz w google jak wygląda sygnatura i ci ona chociaż w małym stopniu przypomina ją ?
Taki mały przykład dla ciebie, nie mówię że ma być taka jak ta, ale chodzi o to, że twoja sygnatura jest nieładna i napisy są nieczytelne, a to obramowanie nie pasuje wcale do reszty.

[Obrazek: dynasty2-1364372687.jpg]

Mychaty

Azot, ładna sygnaturka :P
Staraj się aby napisy były dobrze widoczne i poćwicz nad ich efektami bo obecne są po prostu "brzydkie". Kolorystyka również do siebie nie pasuje.
Poćwicz i daj tutaj coś miłego dla oka ;)
Dobra popołudniu dodam jakieś inne wypociny :D