Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Zakodowanie szablonu - Wordpress
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam
Szukam osoby która za nie dużą kwotę pomogła by mi pociąć i zakodować szablon w Wordpressie.

Piszę "pomogła" a tak naprawdę zrobiła to za mnie.
Kończę uczyć się HTML,ale to nie wystarczy by zakodować.

Ja zrobię w następnym tygodniu szablon, spróbuje go pociąć i dam komuś by mi zakodował.

Potrzebuje osoby która naprawdę dobrze się zna, osoby która dobrze zna wordpressa i zakoduje bez żadnych błędów.....

Mam nadzieję, że znajdzie się taka osobą :)
danielo117o napisał(a):Szukam osoby która za nie dużą kwotę
Nie duża kwota to jaka według Ciebie ?

danielo117o napisał(a):Potrzebuje osoby która naprawdę dobrze się zna, osoby która dobrze zna wordpressa i zakoduje bez żadnych błędów

Jeśli szukasz kogoś kto zrobi to dobrze, raczej nie nastawiałbym się że będzie to za nie duże pieniądze.

Za nie duże pieniądze znajdziesz raczej kogoś kto też się uczy i będzie chciał na Tobie potestować i dorobić parę groszy.
Chodzi o to, że szablon będzie zakodowany w wordpress, wiec nie chce by ktoś mi tworzył od początku stronę wraz z grafiką, lecz zakodowanie szablonu, myślę, że dla webmastera nie sprawi to problemu.

Co do kosztów, szukam osoby która zrobi to za niewielką cenę, dokładnie nie wiem może osoba która się zgłosi, poda mi cenę, nie mogę zbyt dużo zaproponować, dlatego piszę tutaj, jeśli nikt się nie zgłosi, trudno, nie będę tego robił
Chcesz coś robić ale nawet nie wiesz ile możesz zainwestować ?
Dla mnie niewielka kwota to np. 500 zł a dla Ciebie może to być 5 zł więc pytam.
Szukasz osoby która coś ma zrobić ale nie podajesz podstawowych informacji o które każdy zapyta bo nikt nie jest jasnowidzem i nie wie ile według Ciebie to niewielka kwota.

Myślisz że zakodowanie szablonu do WP to taka banalna robota ? To że potniesz grafikę (pod warunkiem że zrobisz to dobrze) wcale nie oznacza że roboty przy kodowaniu będzie mniej.

Ja osobiście wolę sam sobie ciąć grafikę i kodować bo często dostaję tak pociętą grafikę że kodowanie tego to istny koszmar.