Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Facebook'owy konkurs!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Facebook'owy konkurs!

[Obrazek: facebook-1364843651.png]

Co zrobić aby wziąć udział w konkursie?
Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest udostępnienie na swojej osi czasu wszystkich 10 wpisów konkursowych.

Wpisy konkursowe:
Wpis 1
Wpis 2
Wpis 3
Wpis 4
Wpis 5
Wpis 6
Wpis 7
Wpis 8
Wpis 9
Wpis 10

Wpisy udostępnione. Co dalej?
Teraz pozostaje Ci czekać na wyniki losowania które wyłoni 3 zwycięzców.

Losowanie odbędzie się 15.04.2013 r.

Nagrody:
Dla 3 wylosowanych osób, doładowanie telefonu o wartości 10zł!
[Obrazek: obrazek-1364853173.png]

Zapraszamy do wzięcia udziału i życzymy powodzenia Okey

* Zwycięzcy zostaną powiadomieni o wygranej poprzez prywatną wiadomość na portalu facebook.
* Przy udostępnieniu pamiętaj, aby Twój post miał status "Publiczny". W innym razie Twoje zgłoszenie nie będzie brane pod uwagę.
W końcu jakiś sensowny konkurs :)

Mam pytanie, czy musze udostępniać wpis nr.1 ? Bo troche głupio by było, ze względu na mój wiek, a wiem że niektórzy wiedzą ile mam latek :)
Cytat:Warunkiem wzięcia udziału w konkursie jest udostępnienie na swojej osi czasu wszystkich 10 wpisów konkursowych.
Obecne wpisy zostały wybrane jako najpopularniejsze. Niestety nie możemy ich podmienić.
A dobra, udostępnie. Najwyżej jak będą sie pytali co ja udostępniam to powiem, że jakiś BOT mi to automatycznie wysyła hehe :)
Na FB odjechanych lubi 2.763 osoby.
Zróbcie wydarzenie, że jest konkurs i kasa do wygrania, zaproście wszystkich lubiących stronę, niech się troszku konkurs poszerzy :P
To by było najlepsze rozwiązanie i przyciągniecie więcej osób :)
Udostępnione :)
Udostępnione.
Nie byłem gorszy, też udostępniłem :P
hehe, też nie byłam i też udostępnione :D
W ostatniej chwili, ale udostępnione ;)
Stron: 1 2