Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Usunęli ci pliki z chomika?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Hejo

Sposób niesłychany, a wpadłem na to przypadkiem.

Do rzeczy:

Jeżeli usunęli ci pliki z chomika, a chciałbyś je mieć dla siebie (tak żebyś Ty widział), zahasłuj folder w którym był usunięty plik i voila pliki się pojawiają z literką "c". Widzisz je tylko ty :)

Dzięki za uwagę, mam nadzieje że komuś się przyda mini poradniczek :)

Kopiowanie i rozpowszechnianie jak najbardziej wskazane :)

mattan napisał(a):Jeżeli jest formułka "Pragniemy również przypomnieć, że próby obejścia blokady lub ponownego umieszczania.." to plik na 100% został usunięty całkowicie.
Heh takie proste a działa :D Dzieki ;D ja będe korzystał xd

Mychaty

Było to już pisane w wątku o usuwaniu plików, ale fajnie że tutaj też napisałeś - więcej osób będzie o tym wiedzieć :>

PS: Tak na przyszłość to nie podpisuj się pod autora ponieważ napisał to po raz pierwszy user pandokti i domyślam się że od niego ukradłeś ten 'pomysł' :)
Ja kopiuję pliki, które ,,mogą'' być zablokowane do zahasłowanego folderu i tak mam jeszcze PS-y u siebie.
Ale, że tak można to nie wiedziałem, dzięki :)
Podobno dużo plików wróciło z powrotem na chomiki.
(10.04.2013, 15:29)Mychaty napisał(a): [ -> ]Było to już pisane w wątku o usuwaniu plików, ale fajnie że tutaj też napisałeś - więcej osób będzie o tym wiedzieć :>

PS: Tak na przyszłość to nie podpisuj się pod autora ponieważ napisał to po raz pierwszy user pandokti i domyślam się że od niego ukradłeś ten 'pomysł' :)

Szczerze to sam na to wpadlem przypadkiem, jak usuneli mi kursy i zablokoaalem folder zeby reszty mi nie usuneli:) i ku mojemu zdziwieniu wszystkie wrocily na swoje miejsca;)Piwko
Autorem tego jestem ja. Napisałem to w temacie : Masowe blokowanie plików.... Cytat: RE: Masowe blokowanie plików.
Jeżeli wam zablokowano pliki na chomikuj to one zostają na profilu. Można je odzyskać. A w jaki sposób ? To nie jest wcale trudne. Wystarczy dany folder zrobić na hasło i po kłopocie pliki automatycznie pojawiają się w folderze ze znakiem (takim c w kółeczku). Ale zostają. Jak macie ważne pliki, to zawsze zostaną wystarczy wbić hasło i po krzyku i pliki macie z powrotem tylko już nie będziecie mogli ich udostępniać. Tak samo macie z zachomikowanymi plikami. Zawsze będą. Mam nadzieję, że wielu osobom pomogłem.

I proszę się nie podszywać pode mnie.
Stron: 1 2 3